Mire szerződött Tarlós István?

2020. június 5. 15:14

Magyar Liberális Párt
MTI-OS
Szeretnénk megtudni, hogy Tarlóst mivel bízták meg pontosan, és mennyit kap mindezért.

„Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője kikéri Tarlós István főtanácsadói szerződését a Miniszterelnökségtől, hogy kiderüljön, pontosan milyen feladatokkal bízta meg Orbán Viktor a bukott főpolgármestert. Szemmel látható, hogy Tarlós nem tudott beletörődni a tavalyi vereségbe, ezért folyamatosan a jelenlegi budapesti vezetést támadja, pedig hivatalosan az lenne a feladata, hogy közlekedéssel és közszolgáltatások fejlesztésére tegyen javaslatokat. Ehelyett csak azt látjuk tőle, hogy Karácsony Gergelyt és az új vezetést sározza, illetve egyetlen levél szivárgott ki eddig munkásságából, amelyben a fővárosi kötöttpályás közlekedés fejlesztése ellen kampányol. Vélhetően ezért tartották érdemesnek arra, hogy a MÁV igazgatóságába is beválasszák egy 300 ezer forintos megbízás keretében. Tarlós ósdi és elavult városfejlesztési terveivel kapcsolatban a budapestiek egyértelműen kifejezték a véleményüket. Ráadásul a tarlósi gondolatok szöges ellentétben állnak Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetőjének és Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárának elképzeléseivel.

Ezért szeretnénk megtudni, hogy Tarlóst mivel bízták meg pontosan, és mennyit kap mindezért. Szeretnénk látni a munkaköri leírását, a fizetését és egyéb juttatásait. Autót, sofőrt és irodát is kap, hogy minél eredményesebben ócsárolhassa a budapesti vezetést? Szeretnénk továbbá azt is megtudni, hogy a MÁV igazgatósági tagjaként hányszor vett részt a testület ülésein és azokon milyen érdemi munkát végzett. Bízunk benne, hogy Orbán nem kamuállásokkal akarja meghálálni korábbi helytartójának a szolgálatait, és a tanácsadás helyett nem pártpolitikai boxmeccsekre igazolták le az adófizetők pénzéből.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"... pedig hivatalosan az lenne a feladata, hogy közlekedéssel és közszolgáltatások fejlesztésére tegyen javaslatokat. "

Nemrég megkérdezte, hogy a Kariferi faszbúksztár miért nem kezdi el végre a Lánchíd felújítását, de erre nem vot válasz, mert a hórihorgas libsiköcsögnek épp a buzikat kellett leszopnia a buzihónap kapcsán.

Tarlós nem támadja a főváros vezetését. Tarlós minden esetben kérdésre válaszol. Hogy nem tetszik a válasz.........

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés