Válás Jobbik módra

2020. június 3. 18:05

Dávid Ferenc
Hírklikk
Nem jó hír ez, hiszen a remélt váltáshoz egy vidéken jól beágyazott politikai alakulatra mindenképpen szükség lesz/lenne.

„Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere – ezt közös közleményben jelentette be kedden a párt és a városvezető. A tájékoztatás szerint, megegyezésen alapuló döntés született, és semmilyen nézeteltérés, konfliktus nem áll annak hátterében. »Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs köze az utóbbi időben a párt körül zajló eseményekhez« – írják.  Jelezték, hogy  nem politikai döntés született, »a polgármester csak és kizárólag az Eger városáért érzett felelősségtudata miatt hagy fel a pártpolitikával«. »Mirkóczki Ádámnak semmilyen konfliktusa nincs és nem is volt a párt mostani elnökségével, és egyetért a Jobbik irányvonalával is« – fogalmaz a közlemény. (mti)

Mindenki látja, hogy a Jobbikban komoly harcok dúlnak és azt is érzékeljük, hogy az ellenzéki párt válsághelyzetbe került. A 2022-es voksolás fényében nem jó hír ez, hiszen a remélt váltáshoz egy vidéken jól beágyazott politikai alakulatra mindenképpen szükség lesz/lenne.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dobrevék a Szemlőhegy utcából szeretnék, ha Jákob szállítana pár vidéki szavazót nekik.

Jákobnak szólva lett, hogy azért pár szavazót szállítson. Nem kell Pest-Budáról, az elfoglalta a Dobrev Klein.

Ha Jákob nem apportál pár vidéki szavazót, akkor is lesz helye a Dobrev listán. Csak nem bejutó helyen. Sziszi meg Zsiga igazi civil lesz.

Mert vidéken nincs Internet, más oka nem lehet..

Képzeljük el, hogy 2015-ben vagyunk, és valaki azt mondja, hogy öt év múlva a DK-s főmufti fogja siratni a Jobbikot...

Nem semmi, hogy egy dékás aggódik a nemrég nácinak mondott és gondolt jobbikért! De miért, csakis önös érdekből.

Válaszok:
hátakkor | 2020. június 4. 8:27

Jákobnak most úgy kell tennie, mintha vidéken lenne még a Mozgalom, lennének aktivistapistáik, alapszervezeteik, szavazóik. De nincsenek. Pár városban maradt pár fizetett funkcionárius. Ózd, Dunapentele, Tapolca, Eger. Meg Brüsszel ugye. De azok már külön útjaikat járják. SMS-t kapnak a fizu utalásról, leszarják Jákobot. Talán a brüsszeli még nem.

"Nem semmi, hogy egy dékás aggódik a nemrég nácinak mondott és gondolt jobbikért! "

Dovrevéknél mindig tiszta volt a kép. 2008-tól. Balóné futtatta a Mozgalmat a Gyárfás tévében, Horn Gábor plakátozta az árpádsávosokat az SzDSz felületeken.

De igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz. ( Mirkóczki)

A Dobrev Klein mindent megsemmisít. Destruktív klán.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés