Reagálás Donáth Anna „kiborulására”

2020. június 3. 12:08

Mi Hazánk
mihazank.hu
Nem mi vagyunk azok, akik az adófizetők millióiból mozgósított rendőrsorfal mögött évente végigvonulunk Budapest utcáin és „hergeljük a társadalmat”.

„Az, hogy a Deák téri kettős gyilkosság kapcsán mind a Momentum, mind Donáth Anna kínos hallgatásba burkolózott, egyáltalán nem meglepő. A hozzá hasonlók sosem érzik fontosnak hangjuk hallatását, ha magyar emberek vére folyik. Pláne, ha az elkövető valamelyik kisebbséghez tartozik. Ha már egyszer csendben maradt, bölcsebben tette volna, ha az áldozatok tiszteletére megtartott kegyeleti megemlékezés kapcsán is inkább hallgat.

Nem így tett. Máskor szótlanul mennék el írása mellett, hiszen semmi olyat nem tudott kiizzadni magából, amit szellemi elődei ne mantráznának immáron 30 éve: Fasiszta és szélsőjobboldali »cigányriogató« mindenki, aki rendet akar, »önkényuralom«, »rasszisták« stb. Van azonban egy lényeges különbség, amit Donáth Anna valószínűleg nem láthat se Brüsszelből, se a belpesti kocsmákból. Mivel – naivan talán, de – még csak feltételezni se merem, hogy őt, vagy akár egész pártját kézi vezérléssel irányítaná külföldről néhány befolyásos pénzember, ezért közvetlenül hozzászólok.

Arra kérem Donáth Annát, hogy ne csak a deviánsokat és hasonlóan beteg embereket képviselje, hanem végre egyszer az életben álljon a magyarok oldalára. Továbbá felszólítom, hagyjon fel a régi liberális gyakorlattal, a mélyigénytelen és bűnözői rétegek bujtogatásával. Viselkedjen felelős politikusként, és értse meg, puskaporos hordón ülünk, amit nagyban köszönhetünk az ő szellemi elődeinek, akik a gengszterváltás óta adják a lovat a cigányság bűnözésből élő tömegei alá. Ha a liberálisok nem változtatnak ezen az uszító viselkedésükön, előbb-utóbb tragédiát idéznek elő. Ha valóban a probléma megoldása a céljuk, nem a lázítás, akkor a demagóg jelszavak helyett tegyenek le egy megoldási javaslatot az asztalra, ahogyan mi is tettük. Végezetül csak annyit szeretnék leszögezni, nem mi vagyunk azok, akik az adófizetők millióiból mozgósított rendőrsorfal mögött évente végigvonulunk Budapest utcáin és »hergeljük a társadalmat«, hanem a Donáth Anna félék által pátyolgatott deviánsok.

Gyebnár Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnöke”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Félek a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is"
Korrekt vélemény, de a Jobbikot szinte biztos, hogy Miépre szervezték rá - baloldalról. Addig is, amíg nem nőttek össze, kiváló volt arra, hogy a Fideszt a Jobbikkal össze lehessen mosni és nácizni külföldön - még a Sargentini jelentésben is.
Szóval én tartok attól, hogy ugyanez fog megismétlődni a Mi Hazánk mozgalommal is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés