Várják a Közép-Pesti Tankerületi Központ válaszát

2020. június 2. 12:07

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Valóban kötelezővé teszik a nyári táborok szervezését?

„A DK információi szerint a XIII. és XIV. kerületi iskolákat irányító tankerület arra kötelezi az iskolákat, hogy szervezzenek Erzsébet-tábort, akár van rá igény a szülők körében, akár nincs. Ezekben a táborokban felügyelőként a pedagógusoknak kötelező lesz részt venniük, méghozzá szabadságuk terhére.

A Demokratikus Koalíció várja a Közép-Pesti Tankerületi Központ válaszát azzal kapcsolatban, hogy valóban kötelezővé teszik-e a nyári táborok szervezését? Ezekben a táborokban valóban kötelező jelleggel, a nyári szabadságukat feláldozva kell-e részt venniük a pedagógusoknak? Az is meglehetősen aggályos, hogy jó ötlet-e lakótelepi iskolákba nyári tábort szervezni, mivel ezek programok lebonyolítására nem alkalmasak. Így a tábornak csak gigantikus gyermekmegőrző szerepe lehet, akkor, amikor még a koronavírus-járvány sem ért véget teljesen.

Mi, európai magyarok úgy gondoljuk, hogy a digitális oktatás megszervezésében magukra hagyott pedagógusoktól nem lehet elvenni a nyári szabadságukat, és nem lehet veszélyeztetni a szülők és gyerekek egészségét sem.

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese, oktatási szakpolitikusa”

(MTI-OS)

 

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Várom a dk válaszát: valóban Bajnai utcáját újítják fel a Böszörményi út helyett? Gergő a rendeleti kormányzása idején egy tollvonással határozott egy személyben az útfelújításokról. Azért a dk-hoz fordulok ezzel a kérdéssel, mert Karácsony a dk marionett bábuja.

Ezek terjeszteni akarják a kínai vírust?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés