Mi a kérdés, ha a válasz Hadházy Ákos cikke?

2020. június 2. 17:28

Mérő László
HVG
Hadházy cikkében azt írja, nem kap érdemi javaslatokat, mit csináljon. Pedig kapott, például tőlem.

„Hadházy Ákos képviselőnek május 30-án megjelent egy cikke a hvg.hu-n. Ezt a cikket eléggé nyilvánvalóan válasznak tekinti a két héttel korábban hozzá intézett levelemre. Ha már nyílt választ kaptam, korábbi levelemet is nyílt levéllé teszem, különben nem lesz érthető, miért tett rendkívül szomorúvá ez a cikk. Íme a levél:

»Kedves Dr. Hadházy Ákos!

Ön arra a célra gyűjt pénzt, hogy azt Kövéréknek, Orbánéknak befizesse. Nem szívesen adok erre a célra pénzt. Ha Ön arra kér pénzt, hogy miután Ön megtagadta a büntetések kifizetését, Önt a képviselői jogai alól felfüggesztették és megvonták a választott országgyűlési képviselői fizetését, akkor az Ön és családja személyes megélhetésére nagyon szívesen adakozom. De az államkasszának nem.

Más szavakkal: az a bajom, hogy Ön valójában nem a saját bőrét viszi a vásárra, hanem velünk fizetteti ki az Ön által csapott muzsika árát. Nem próbálja ki, meg merik-e tenni, hogy Önt mint választott országgyűlési képviselőt azért vonják eljárás alá, mert korábbi engedetlenségének logikus következményeként a büntetések befizetésével is engedetlenkedik. Így ugyanis a mi pénzünkön engedetlenkedik, és az ezért járó büntetést engedelmesen befizetteti velünk.

Ha Ön idáig elmegy, és Önnel ezt megteszik, akkor számíthat az adományomra és minden formájú szolidaritásomra. Önnek szívesen fizetek, Orbánéknak nem.

Kíváncsian várom a válaszát. Üdvözlettel, Mérő László«

Hadházy cikkében azt írja, nem kap érdemi javaslatokat, mit csináljon. Pedig kapott, például tőlem azt, hogy legyen következetes az engedetlenségben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ott kéne hagyni a p..csába a parlamentet fidesszel együtt, hogy végre világossá váljon a sok szektatagnak, hogy beleszarnak a szájába.
Választások után meg elbeszélgetni az egész bandával.

Abban egyetértünk, hogy pofátlanság állandóan tarhálni.
Mérőtől megkérdezem úgy általában és nyíltan:
A ballib médiák és pártjaik komolyan azt hitték, hogy a koronavírus törvény az idők végezetéig életben marad? Komolyan gondolták, hogy Mo-on egyhamar nem lesz semmilyen választás? Tegye a szívére a kezét.......

Azért sokat elárul az ellenzéki csoportosulásról, hogy a Fideszből kihulló szemét milyen szépen megtalálja köztük a helyét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés