Antifa és BLM a Kárpát-medencében

2020. június 2. 15:38

Bódi Ábel
Facebook
Ha nem tetszik az antifa, akkor anti-antifa és nem fasiszta leszel.

„Micsoda szóvarázs ez az »antifa«, nemdebár? Ha nem tetszik amit csinálnak, azonnal fasisztává pozicionáltad magad. Több közéleti személy és portál vállal közösséget most ezzel a csürhével, vagy tesz ki magyar létére fekete és antifa-zászlós (azaz vörös!) képeket.

Tisztázzunk két dolgot: ha nem tetszik az antifa, akkor anti-antifa és nem fasiszta leszel, mert ez már egy mozgalom neve, nem egy politikai vállalásnak. Én nem vagyok fasiszta, de megvetem az antifát. Ne engedjünk a tematizálási szádékuknak! A fekete borító és/vagy profilkép meg hát... Kinek szól? A Népszínház utcai lil' Mugadishunak? Vagy a belvárosban drogot áruló és a Károlyi kertben erőszakoskodóknak? A feketét posztolók java még csak szerecsent sem látott, maximum a YouTube-on (vagy a Belvárosban, mikor füvet vett), de mindenképp mutatni kell, hogy neki itt, a Kárpátok-ölelésében oly fontosak az afroamerikai jogok!

Június negyedikén talán Cseh Katka és a többi nemzetellenes politikus felölti majd a nemzeti gyászt? Felveszik a nemzet keresztjét, vagy fontosabb marad nekik a nyugati helytartóik felé az erényfitogtatás...”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Cseh Katka és a többi nemzetellenes politikus" - ezek sem érdemelnek magyar földet a sírjukra, ha ott az idő, Őrzők!
A Károlyi Mihály holttestét pedig el kell távolítani köztemetőből, magyarok között az ilyen nem nyugodhat.
Vigye el az SZDSZ, Momentum, DK, Párbeszéd, Kétfarkú Kutyák, a Soros-"civilek" és temessék ahová akarják.

Most már csak azt kéne megmondani, ki a fasiszta? Lehet, hogy az USA-ban tomboló, üzleteket kirabló négerek is azok? A fehérek iránti néger rasszizmus is lehet fasizmus? Terjesszük már ki a te szűk, erőltetett fogalmadat más cselekedetekre is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés