George Floyd mit szólna mindehhez?

2020. június 1. 9:55
Longauer András
Medium
A jogosság nevében jogtalanságot szítani, gyűlöletre gyűlölettel válaszolni.

„George Floyd mit szólna mindehhez? Mint kiderült, elkötelezett keresztényként végig az ifjúsági erőszak ellen harcolt, fiatalokat mentorált.

»Floyd a béke embere volt, akit Isten küldött« – nyilatkozta Patric Ngwolo, annak a közösségnek a lelkésze, amelynek Floyd is tagja volt.

Lehet azt mondani hogy ez csak egy szélsőséges lecsapódása az ügynek. Ha igen, miért van az, hogy a »hősöket« bemutató felvételek a közösségi médián hihetetlen pozitív visszajelzéseket kapva keringenek, nem csak Amerikában hanem pl. Magyarországon is? Ha ez így van, akkor a vandalizmus miért az egyetlen közös nevező az összes ezzel kapcsolatos »békés« demonstrációban? Miért van az, hogy a baloldali mainstream média és politika mind hallgat a tüntetők finoman szólva is túlkapásairól?

Kiemelném, nem egy klasszikus értelemben vett »szélsőséges« csoport az értelmi szerző, hanem az egyik leghíresebb, leginkább elfogadott, liberális, globális fekete »jogvédő« szervezet.

A jogosság nevében jogtalanságot szítani. Gyűlöletre gyűlölettel válaszolni. Ez nem más mint George Floyd emlékének meggyalázása.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

András te hüje vagy? Két perc alatt megtalálhattad volna ennek a szent embernek a bűnlajstromát a neten: képzeld még lőfegyverrel végrehajtott rablás is volt a portfóliójában- egy szerencsétlen gyenge nőt rabolt ki. Floyd esetében nem az a kérdés fosztogatna-e, csupán az, hogy lapostévét, vagy Nike-cipőt nyúlna-e le...

Lipsi, nem kellene valami globalistábbra cserélni a nickedet? Amúgy seghüje, vagy nagyon dörzsölt morál nélküli fasz lehetsz. Az USA-ban tudniillik száz éve csinálnak rasszalapú statisztikát a bűnözésben. Ilyenek vannak benne: a feketék nemi erőszakja fehér nőkön évi olyan harmincezres tétel, fehér férfi fekete nő felállás évi 10-15 darab. A gyilkosságokban olyan laza 10-szeres a felülreprezentáció a fekete kanoknál. Ha mindet visszavinnék libériába, olyan 905-al csökkenne a lövöldözések, lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok száma. Az USA apartheid-je a világon a legjobb életszínvonalat biztosító rezsimje a bicebóca feketék számára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés