Te hogyan készülsz pünkösdre?

2020. május 31. 16:09

Pünkösd nem az az ünnep, amelyet a fogyasztói társadalom is ünnepel. Ez pedig bennünk is azt az érzést keltheti, hogy nem is olyan fontos ünnepről van szó.

2020. május 31. 16:09
Harmati Dóra
777

„Pedig pünkösd egy fontos pontja hívő életünknek, kereszténységünknek. Megalakult az egyház, Isten elküldte közénk Szentlelkét, és ezzel fel is ruházott minket a misszió felelősségével. Talán ez az a pont, amivel egyre kevésbé tudunk mit kezdeni, ami zavar minket pünkösdben.

Aktivitást vár el tőlünk, erre emlékeztet. 

Isten minden segítséget és lehetőséget megadott nekünk arra, hogy hirdessük Őt a világban. Hogy világítsunk, ragyogjunk, az Ő dicsőségét sugározzuk mások felé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. június 02. 08:35
PÜNKÖSD: A SZENTLÉLEK KIÁRADÁSÁNAK ÜNNEPE, NEKÜNK KERESZTÉNYEKNEK. VISZONT A FOGYASZTÓI TÁRSADALOLOM "FOGYASZTÓI" SZÁMÁRA--ÚGY TUDOM--NEMHOGY SZENTLÉLEK NINCS, DE SEMMIFÉLE LÉLEK SINCS. AKKORMEG MIT VÁRUNK TŐLLÜK EGY "OLYANNAL" KAPCSOLATBAN, AMI NEKIK NEM LÉTEZIK? ERGO A CIMBEN FÖLTETT KÉRDÉS OLYAN, MINTHA AZT KÉRDEZNŐK A COOKKITÓ HÖLGYTŐL...MONDJUK: "ÖN FELESÉGÜL MENNE-E A "0"' SZÁMHOZ"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik