Jobbikosok közt

2020. május 30. 11:59

Ha valamiért szeretjük Jakabot, az az agresszív kismalac virtus, aki úgy szokott leszállni a bicikliről, hogy eltaknyol.

2020. május 30. 11:59
Vésey Kovács László
PestiSrácok.hu

„Másnap újabb levélben győzködte a tagságot, hogy nem a Barátok köztöt akarják lelökni az ország szappanopera-trónjáról, hanem ez egy komoly párt.

A mögöttünk álló nehéz hetek után most az építkezés ideje jött el – tudatta, és meghirdette a kormányváltás felé vezető út nulladik lépését. Így a ciklus félidejében. Ja, és még megbonthatatlan egységet is kért. Az is tuti sikerülni fog.

Aztán mindezt tegnap egy újabb levéllel koronázta meg szegény hadonászva ordítozó Jakab, amikor megtalálta az egész jobbikos bohózat felelősét, és feltárta, ki bomlasztja a pártot: Ungár Péter! A dramaturgiai csúcspont, amikor az 5 százalék körül vergődő szerencsétlenség elnöke azzal magyarázza a történteket, hogy a másik, 2 százalékos párt befolyásos tagja már érzi a vesztét, és a Jobbik kormányváltó, konzervatív erővé duzzadásától félve konspirálni kezd. Amikor ez az összesen hét százalék rugdossa egymást a földön, akkor megint el lehet kezdeni aggódni értünk is, hogy megússzuk koffeinmérgezés nélkül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2020. május 31. 21:03
"Ja, és még megbonthatatlan egységet is kért. Az is tuti sikerülni fog." Ez 100%! Ő és a tagság, így egy személyben halálbiztos, hogy egyet fog érteni önmagával.
Gyéressy Károly
2020. május 30. 23:37
És akkor azt tervezik páran, hogy Vona lesz a naaaagy, független, ám ellenzéki miniszterelnök jelölt.
BőröndÖdön
2020. május 30. 20:51
Prosti srácok...meg a Tusk nagypapa...ja,és László Petra...ugyammá...
balbako_
2020. május 30. 18:09
Egy ilyen felfuvalkodott suttyóval szemben, mint Jakab a humor a legjobb fegyver, mert ettől megüti guta. Amúgy pártvezéri kinevezésekor igazolta Pázmány Péter szavait a hasonszőrű emberekről " Minél magasabbra mászik a majom, annál jobban látszik a segge!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik