Jobbikosok közt

2020. május 30. 11:59

Vésey Kovács László
PestiSrácok.hu
Ha valamiért szeretjük Jakabot, az az agresszív kismalac virtus, aki úgy szokott leszállni a bicikliről, hogy eltaknyol.

„Másnap újabb levélben győzködte a tagságot, hogy nem a Barátok köztöt akarják lelökni az ország szappanopera-trónjáról, hanem ez egy komoly párt.

A mögöttünk álló nehéz hetek után most az építkezés ideje jött el – tudatta, és meghirdette a kormányváltás felé vezető út nulladik lépését. Így a ciklus félidejében. Ja, és még megbonthatatlan egységet is kért. Az is tuti sikerülni fog.

Aztán mindezt tegnap egy újabb levéllel koronázta meg szegény hadonászva ordítozó Jakab, amikor megtalálta az egész jobbikos bohózat felelősét, és feltárta, ki bomlasztja a pártot: Ungár Péter! A dramaturgiai csúcspont, amikor az 5 százalék körül vergődő szerencsétlenség elnöke azzal magyarázza a történteket, hogy a másik, 2 százalékos párt befolyásos tagja már érzi a vesztét, és a Jobbik kormányváltó, konzervatív erővé duzzadásától félve konspirálni kezd. Amikor ez az összesen hét százalék rugdossa egymást a földön, akkor megint el lehet kezdeni aggódni értünk is, hogy megússzuk koffeinmérgezés nélkül.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

vona a jobbik gorbacsova. nekiallt bontani az ideologiai alapot mig vegul osszedolt az egesz epitmeny

Nagyon jó és humoros írás. És nevető görcs nélkül.

"Ha Jakab Péter még három embert kiutál a csapatából - ami a képességeit látva gyerekjátéknak tűnik"

"Ha valamiért szeretjük Jakabot, az az agresszív kismalac virtus, aki úgy szokott leszállni a bicikliről, hogy eltaknyol."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés