Detroitban valaki a tüntetők közé lőtt, egy ember meghalt

2020. május 30. 9:08
Az este folyamán egy detroiti rendőrparancsnok kórházba került, mert megdobták kővel.

Egy ember meghalt, miután valaki egy autóból a George Flyod halála miatt tüntető tömegbe lőtt Detroitban – mondta el Nicole Kirkwood, a detroiti rendőrség szóvivője szombaton.

A lövöldözés helyi idő szerint pénteken, éjfél előtt történt, miközben rendőrtisztek próbáltak megfékezni többtucatnyi tüntetőt – ismertette Kirkwood. A szóvivő szerint rendőrtisztnek nem volt köze az incidenshez. Az áldozat egy 19 éves fiatal férfi. További részletekről nem tudni.

Az este folyamán egy detroiti rendőrparancsnok kórházba került, mert megdobták kővel. A zavargások alatt számos tüntetőt őrizetbe vettek. A rendőrség szerint sokan nem is helyiek voltak.

Az Egyesült Államok több nagyvárosában zajlottak megmozdulások az elmúlt napokban, amelyek kiváltó oka az volt, hogy hétfő este egy férfi meghalt a durva rendőri intézkedés után. Az afroamerikai George Floydot egy igazoltatás során négy fehér rendőrtiszt a földre kényszerítette, majd egyikük percekig térdelt a nyakán. A férfi levegőért könyörgött, később pedig a kórházba szállítás közben meghalt. A minneapolisi rendőrség pénteken bejelentette: gyilkosság vádjával őrizetbe vették Derek Chauvint, azt a rendőrt, aki Floyd nyakára térdelt. A négy rendőrt még kedden elbocsátották.

)MTI)

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

KÖSZ KÍNAI TITKOSSZOLGÁLAT!

Valszeg Soros-Brüsszel volt az elkövető.
Tévedsz, valszeg: Soros-Manhattan.
Brüsszel egy másik színház, de Soros ott is, vendégrendezőként is kiválóan működik.

Időm mint a tenger, van HBO-m és a többi. Döbbenetes, ami az utóbbi néhány évben történt.

Nem is rendes film, amiben nincs sok, esetleg kizárólag néger. Van egy 0-k és x-ek c. sorozat. ez a négerek önkényuralmáról szól a kevés megmaradt fehér fölött. Erőszak, megalázás, vér.

A homoszexualitás teljesen napi jelenségnek tűnik, de a különböző lakás műsorok szereplői között is megjelennek, gyerekekkel, természetesen.

Ez nem egészen az a Nyugat, ami van, de úgy tűnik, akik a filmeket gyártják, ilyet szeretnének.

Nem nézem, de beléjük botlok. Fura. Nemcsak a technika változott itt a 70-es évektől.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés