A „tarhálás” nem szégyen, hanem a független politika kulcsa

2020. május 30. 16:39

Érzik Orbánék is, hogy nem jó nekik, ha néhány ezer ember hülyét csinál belőlük.

2020. május 30. 16:39
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
hvg.hu

„Meg kell találni a rossz dolgokban a jót is. Az, hogy a rendőrség brutális büntetésekkel sújtotta a Vár alatt kürttel tiltakozókat, a legegyértelműbb bizonyítéka annak, hogy jó úton járt, aki hétfőnként a Lánchídhoz kanyarodott. A miniszterelnök nagyon jól tudja, hogy azokban az emberekben, akiket nem tudott megtéveszteni a százmilliárdokból tolt propaganda hazugsága, óriási elégedetlenség feszül. És nagyon jól tudja, mennyire veszélyes lenne rá, ha ezek az emberek rájönnek, hogy nem elég Facebook-posztokat megosztani.

Van egy másik bizonyítéka is annak, hogy helyesen cselekedtünk: a propagandasajtó és a névtelen fideszes trollkommentelők által ordított butaság, miszerint mi és a hozzánk csatlakozók a Lánchídnál bohóckodtunk, aztán pedig »tarhálni« kezdtem a büntetésekre. Sajnos a független médiában is voltak olyanok, akik nem értették meg a dudálós akció jelentőségét, nekik csak annyit mondanék: minden konkrét javaslatot szívesen veszek – vagy vettem volna –, hogy a járvány idején milyen eszközökkel lehet hatásosan kifejezni e felháborodást, például a kórházkisöprés ellen.

Most azonban nem elsősorban a »bohóckodásról«, inkább a »tarhálásról« szeretnék pár gondolatot megosztani. Kérni valójában nem szégyen, hanem az ellenzék előtt álló egyetlen út – már ha valamit még kezdeni akar azon kívül, hogy felháborodva szónokol az ülésteremben, amíg csak meg nem vonják a szót. Nem véletlen, hogy a propagandasajtót zavarja, ha jó szándékú emberek nem engedik, hogy a hatalom törvénytelen büntetésekkel csuklóztassa az ellenzéket. Érzik Orbánék is, hogy nem jó nekik, ha néhány ezer ember hülyét csinál belőlük, jobb szeretik, ha a pénzforrások felügyeletével ők tartják sakkban az ellenzéket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libakergető
2020. május 31. 21:24
Magából csinál hülyét ez a ragyás arcú kretén!
Dénia
2020. május 31. 17:37
Ha néhány ezer ember hülyét csinál magából, az a kormánynak csak jó. Az országnak viszont nagyon káros, hogy ilyen alakok az ellenzék arcai. Nem értem egyébként, hogy hogy van pofád koldulni arra a büntetésre, amit teljesen jogosan és törvényesen kaptál, mikor olyan drága hobbyaid vannak, mint a repülés. Ha már olyan marha bátor vagy a nagy diktatúrában, hogy az alapvető kresszszabályoknak is ellenállsz, akkor legyen annyi gerinced, hogy vállalod a felelősséget.
atila68
2020. május 31. 17:03
#ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT
harcimarci
2020. május 31. 15:25
Megszólalt a lófaszozó lódoktor. Érdektelen. Pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik