Fidelitas: Nem felejtjük, milyen az igazi Gyurcsány

2020. május 29. 21:02

„Úgy tűnik, a magyar demokrácia legalját a DK-s okostelefonok nem mutatják” – írta közösségi oldalán a Fidelitas.

2020. május 29. 21:02

„Engedjétek meg, hogy a Ti fotótok apró alakításával emlékeztessünk arra, hogy is mutat a magyar szólásszabadság és demokrácia, amikor Gyurcsány áll az ország élén. Úgy tűnik, a magyar demokrácia legalját a DK-s okostelefonok nem mutatják.

Egy jó tanács: csak olyan ember mellett álljatok ki, akit vállalni lehet a nagyszüleitek és később majd az unokáitok előtt is” – írta bejegyzésében a Fidelitas.

A poszthoz az alábbi képet mellékelte az ifjúsági szervezet:

Fotó: Fidelitas
Fotó: Fidelitas

A teljes bejegyzés ide kattintva tekinthető meg.

Címlapkép: Fidelitas

Kapcsolódó cikkek

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2020. június 04. 15:30
Gyurcsány az elmúlt 30 év legsötétebb, legrongyabb alakja. Nemcsak a forradalom 50. éves évfordulójának a vérbefojtása szárad ennek a ripacsnak a lelkén, és nemcsak a 2006-os választások szégyenletes elcsalása, de a "spontán privatizáció" nevezetű országrablásban való aktív részvétel is, s főleg a határon túli magyarság elleni akciói, a 2004-es népszavazás idején folytatott gyűlöletkampányától egészen a mai méltóságteljes parlamenti megemlékezés bojkottjáig. Persze amúgy jobb is, hogy nem merészkedett be ma a Parlamentbe. A nemes megemlékezés kárára lett volna, ha véletlenül az idegrángó pofája is megjelenik a képernyőn.
Robur
2020. május 31. 14:36
Mi sem, hogy milyen az igazi fidesz.
egynick
2020. május 30. 15:29
A fidelitasos ifjú titánoknak kötelező bemagolni Gyurcsány összes gaztettét, ha előre akarnak lépni a fideszen belüli hierarchiában, ha egy morzsával többet szeretnének. De hamarosan érdekes lesz látni, hogy egyre több az eszkimó.... Nem hinném, hogy a mai kortársaik Gyurcsánnyal kelnek és fekszenek.
nempolitizálok
2020. május 30. 09:45
Gyurcsányt kevesen vállalják, nem véletlenül tolja a képbe maga elé Gyurcsánynét. Azzal együtt egyik ballibsi sem jó, mert nem mindegy, hogy vállalva a balhét te döntesz, vagy elkerülve a balhét más dönt helyetted. Szerintem Gyurcsány sem ostobább mint Orbán a különbség kettőjük között az, hogy melyikük miket enged meg más erőknek. Gyurcsány eleve ott kúrta el, hogy pénzügyileg nem tudta magát helyzetbe hozni, így alapból rákényszerült arra, hogy mások döntsenek helyette. Azok pedig nyilván a saját érdekeiket helyezték előtérbe, még mélyebbre nyomták Gyurcsányékat és persze az állampolgárokat is a szarba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik