A nagy éttermiségi könyvespolc-dizájncenter

2020. május 28. 15:05
Nézzünk hát néhány példát arra, hogy milyen, aprólékosan kidolgozott hátterek előtt szórakoztatnak bennünket a magyar kultúrkör legütősebb, azaz legokosabb kobakjai!

„Karantén idején bizonyos szakmák felértékelődnek. Naivan azt hihetnénk, hogy ezek az ételfutár vagy a fertőzőosztályos nővér. De rosszul hinnénk, mert az akire igazán nagy szükség volt járvány idején, az az éttermiségi könyvespolc-dizájner, mert a karantén idején felfutó számtalan éttermiségi-videoblogász bizony nem állhat csak úgy oda bármi elé a bizonyára pótolhatatlan videója elkészítésekor.

Marx, Tiffany, vagy Földi Pál? »Mutasd meg a könyvespolcod, és én megmondom, ki vagy!« tartja az éttermiségi bölcselet. Nézzünk hát néhány példát arra, hogy milyen, aprólékosan kidolgozott hátterek előtt szórakoztatnak bennünket a magyar kultúrkör legütősebb, azaz legokosabb kobakjai! Vajon könyvespolcaik szerves fejlődés eredményei, vagy mászkál köztük egy titkos kis könyvespolc-lakatosmárk, aki hihetetlenül mély tudásával ilyenre dizájnolja nekik az élő videós bejelentkezés előtt?

A tudós szocialista az a típus, aki nem engedheti meg magának, hogy könyvespolcával ne demózza azonnal, hogy a róla alkotott buta sztereotípiák egytől-egyig igaznak bizonyulnak. Neki egyszerűen MINDENT el kell olvasnia az adott tárgykörben, mindig és azonnal, ezt pedig reprezentálnia kell könyvespolcával is, ami, ha gépjármű lenne, úgy nézne ki, mint egy telepakolt és alvázával épphogy a földet súroló 1977-es évjáratú barna Wartburg-kombi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés