Üzenet Kocsis Máténak

2020. május 27. 12:36

A fiatalokat már nem tudjátok kilóra megvenni az üres lózungjaitokkal.

2020. május 27. 12:36
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Tegnap Kocsis Máte üzent a fiataloknak, hogy vigyázzanak nagyon velem. Ők most visszaüzentek, kértek, hogy osszam meg.

Íme:

»Kedves Kocsis Máté! Mi, fiatalok idén leszünk huszonegynéhány évesek. Egy ideje már követjük a politika világát, és nem tetszik, amit látunk. Ugyanis mi tudjuk, ki az igazi Orbán Viktor. 2020-ban ő a miniszterelnök. De mivel itt van az okostelefon a kezünkben, nap mint nap látjuk, hogy ez a hataloméhes, korrupt ember hogyan teszi tönkre a hazánkat. Ezt soha nem fogjuk neki elfelejteni. Ugyanez a fazon harminc éve a demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papolt mindenütt. Mára azonban bebizonyosodott: ez mind csupán hazugság volt. Orbán propagandája ott virít minden óriásplakáton és tévéképernyőn. Tetszeleg, szépeket mond a népnek. Emberek ezreit vezeti meg ezzel, holott csak a szavazatuk kell neki. Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt – de minket nem tud átverni! Ti is vigyázzatok magatokra! A fiatalokat már nem tudjátok kilóra megvenni az üres lózungjaitokkal, a populista ígéreteitekkel! Mi a saját szemünknek hiszünk!«”

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feri70
2020. május 28. 11:18
Fletó abban bízik hogy a fiatalok nem emlékeznek a kormányzására. Ha valaki emlékeztetni akarja őket, vagy be akarja mutatni az ámokfutását azt az ellenzéki propaganda egyből betámadja.
vinyó57
2020. május 28. 01:10
Apró Piri fényes szellők és a 60-as korai kádár képzők hangulata, fletó a 85-ös kisz-titkár Pécsen, Ez a stilus átsüt baszki ,fogalmatok nincs a mai fiatalok facebookos stilusáról delirium félrészeg azt se veszi észre ,hogy 50 fölött már nem tud fiatalokat hamisan hamisított szöveggel megvezetni. TE Fletó még röhögni se lehet rajta még vicnek is annyira szar , ezt akkor írta fitalal a gépbe ha a Piri nagyi diktálta másképp nem igen :)
nempolitizálok
2020. május 27. 21:51
Azért egy fiatalnak sem árt tudni, ki volt Gyurcsány Ferenc. Különben rendesen rábaszhat, aztán amikor Gyurcsányék élnek, ne csodálkozzon, hogy nem csak a diákhitel ugrik, de még egy Bokroscsomaggal is hasbakúrhatják.
Volo
2020. május 27. 21:28
Tekergő kígyó vagy Feri! Egy csörgő kígyó, mérges kígyó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik