Szerda, kormányülés

2020. május 27. 13:45

Varga Judit
Facebook
A magyar ellenzék elképesztő feljelentő rendszert működtet.

„Ahogy jeleztük, tegnap benyújtásra került az Országgyűlésnek a törvényjavaslat, amelynek elfogadásával megszűnik a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és a különleges jogrend. Gyorsan bebizonyosodott tehát, hogy a Magyarország elleni jogállamisággal, veszélyhelyzettel kapcsolatos rágalomhadjárat alaptalan. Egyes bel- és külföldi szereplők történelmi bűne, hogy a bajban is támadták Magyarországot.

A magyar ellenzék elképesztő feljelentő rendszert működtet, melyen keresztül minden álhír gyorsan eljutott Brüsszelbe. Az Európai Parlament pedig nem a megoldás, hanem a probléma része volt ebben a nehéz időszakban. Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy miféle közösség az, amelyik a bajban sem segíti, hanem akadályozza, támadja saját tagját? Mondvacsinált ürüggyel még azt is megakadályozták, hogy a Magyarországról szóló vitában felszólalhasson a magyar kormány erre kijelölt tagja.

A kormány helyesen járt el, amikor március 11-én elrendelte a veszélyhelyzetet, Magyarország gyorsan lépett és eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát mind az emberi életek és egészség, mind pedig a gazdaság megóvása szempontjából. Hála a magyar emberek együttműködésének, összefogásának, fegyelmezettségének, eljött az a pillanat, amikor enyhíteni lehet a szabályokon. A járványveszély nem múlt el, de remélhetőleg már egyfajta készenléti állapotban is kezelhető lesz.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amióta a DK, Momentum kijutott Brüsszelbe, pár email az egész.

Ott az ALDE és egyéb undorító párszövetségek egyből lendülnek.

Mindezt úgy, hogy közben itthon az emberek az életüket féltették.

"Az Orbán-kormány súlyosan visszaélt a felhatalmazási törvénnyel"

Így van! Például hatástanulmány nélkül önkényesen visszavonja!
Kérdezem én: demokrácia ez?

Így van kispofám, te pedig dühönghetsz, ahogy jól esik. Ha visszajön a járvány, nem a te szerelmetes kedvenceidtől fog függeni a védekezés, mert ők ebben ellenérdekeltek.

"Az Európai Parlament nem a megoldás, hanem a probléma része volt ebben a nehéz időszakban."
Ezen a szégyenletes helyen, ahol példátlanul a világtörténelemben, egy megválasztott parlament az őt megválasztó polgárok megszüntetéséért, lecseréléséért működik... - ezzel a bevezetővel kellene felszólalnia minden nemzeti-patrióta magyarnak az EU Parlamentben.

Azon is el kell gondolkodni - a példátlan magyarfóbia okán!, amihez fogható más népek esetében nincs a világtörténelemben -, hogy:
aki a magyar élet ellen dolgozik,
az kiérdemli-e a magyar életet?
S hogy ennek mik lennének a 1. kritériumai ill. a 2. következményei?
1. Amikor tudatosan álhírekben részt vállal.
2. Az ilyen embernek családtagjai/gyermekei nem kaphatnak állami munkát.

Ez az ellenzék miatt van. Nem lehetett rá számítani. Sőt, biztos, hogy ezután sem lehet.
Állandóan azt hangoztatjátok, hogy 2022-ben ti nyertek:-)))))))) Akkor ti is használhatjátok ezt a törvényt:-)))))))))

Vszg. ez kicsit abszurd, de az én kedvemet a "demokráciától" az ellenzék működése veszi el. Nagyon. Már-már Fehér- Oroszország is szimpatikus. Aki elküldene lakni oda, annak a válaszom, h. csak lennék 50 évvel fiatalabb! Sajnos, a szimpatikus helyek száma csökkenőben, bár a nagy álom mindig Lengyelország volt és az is maradt.

Mindegy, van eleve elrendelés (bár az egyházi, ha jól emlékszem nem az evilági sorsra vonatkozik), nekünk ez jutott, van ennél sokkal rosszabb is, de akinek ez van, annak ez is elég.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés