Újabb 11,8 milliárd értelmetlen hirdetésekre

2020. május 26. 9:47

Hadházy Ákos
Facebook
A kormánypropaganda zavartalanul dübörög tovább.

„A járványveszély még el sem múlt, a gazdasági válság pedig már itt van a nyakunkon, de a kormánypropaganda zavartalanul dübörög tovább. Mindössze egy hónap alatt elkölthették (pontos elszámolás persze nincs, csak találgatunk) azt a több mint hatmilliárd forintot, amit április elején bíztak Balásy Gyula állami hirdetési pénzeket felszívó cégcsoportjára.
https://g7.hu/…/hatmilliard-meg-kellett-hogy-mindenki-erte…/

Tehát épp itt volt az ideje a következő adagnak: a friss megállapodás szerint újabb 11,8 milliárd forintot költhetnek el a korábban biztosított, 50 milliárdos keretből az »Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációra«, vagyis arra, hogy ismét a kormány sikerpropagandája folyjon a csapból is. Lehetne persze ezt hasznosan is csinálni, valódi felvilágosító kampányt folytatni a koronavírus elleni védekezés fontosságáról és módszereiről, de biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz, hanem újabb kék plakátok és internetes hirdetések, amelyek már a 2022-es választási kampány részei.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tisztelt szerző teljes munkássága a 2022-es kampány része. Hogy aztán az ellenzék vagy a kormány melletti kampányé, azt nehéz eldönteni.

Hadházy kampányát láthattuk, olvashattuk.

Tarhálás megy már? Semmiért nem vállal felelősséget, még a zoknijáért sem.

Mi a bajotok Hadházyval?
Kényelmetlen, amit mond?

Az ellenzék birkái mit támogatnak, ha már ilyen névvel illeted a szavazókat?

Előbb azt kéne látni, hogy te mire gondolsz, ha már így nézzük a dolgot.

Jó, rendben, de ha így van: az elszegényedés.... lenne...
Ezzel szemben: az átlagbérek 74 hónapja megszakítás nélkül nőnek.
Az ország egyre erősebb.
Az újabb 11,4 milliárd fillér a Soros-függés rablóautomatájának lefojtása érdekében.
Ellenerő a rablás ellen, nyugtázza minden magyar, hogy van és hogy a kormány habozás nélkül alkalmazza.
Míg ez működik: Magyarország működik.

Most már csak a pénzszórás fogalmát kéne körülírni, mert azt beláthatod, hogy bármilyen jól hangzik, itt nem a te értelmezésed a mértékadó.

Megértem, hogy te azt szeretnéd, a hatalmas pénzekből működtetett belföldi és külföldi kormányellenes propagandára nem jönne semmilyen válasz, egyedül csak az ellenzék hangja hallatszana, de ez nem így van.

A különböző "civilek", akik Brüsszelbe transzportálják az ellenzék vádjait nem ingyen dolgoznak. A különböző EU lobbisták sem. De fogalmazhatok úgy is, hogy minden politikai tevékenység mögött pénz van. De a kormánytól elvárnák, hogy ne fektessen pénzt a védekezésbe.

A kormány intézkedéseit magyarázó, a félremagyarázást helyre tevő tájékoztatást nevezheted bárminek, de akkor is jogos. És a ráfordított pénzek is. Még akkor is, ha a kormányt támadók az ellenérvektől megsértődnek, mert az nem ér, hogy őket cáfolják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés