Péntektől újra nyitva a büki gyógy- és termálfürdő

2020. május 26. 22:25
A „Maradj otthon!” üzenetet pedig a „Nyaralj itthon!” üzenet váltja fel – közölte a Büki Gyógyfürdő Zrt.

Keddi közleményük szerint a fürdőgyógyászati részleg és a Medical Wellness csak korlátozott számú szolgáltatást nyújt majd, de Magyarországon Bükfürdő azon kevés fürdők közé tartozik, amely hatósági engedéllyel rendelkezik a gyógymedencék fertőtlenítésére, így a tíz forgatott vizű medence mellett öt gyógyvizes medencét is üzemeltetnek a pünkösdi hétvégétől.

Hozzáfűzték: egymástól elkülönített pihenőszektorokat alakítottak ki a senior korosztály, a családosok és a gyermek nélkül érkező felnőttek számára, a medencékben való egyidejű tartózkodást a fürdőzők megszámolása helyett egyedi módszerrel oldják meg: minden medencénél fertőtlenített szilikonkarkötőket helyeznek el, annyit, ahány vendég bemehet az adott medencébe.

Bükfürdőn a szállodák és panziók tulajdonosai – noha jelentős veszteségeket könyveltek el a koronavírus-járvány miatt – megtartották dolgozóikat, a kényszerű üzemszünetet pedig felújítással, karbantartással töltötték. Bíznak abban, hogy újraéled a belföldi turizmus, a „Maradj otthon!” üzenetet pedig a „Nyaralj itthon!” üzenet váltja fel – áll a közleményben.

(MTI)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés