Felkerültünk a térképre

2020. május 26. 8:25

Fekete-Győr András
Facebook
Egy éve vált a Momentum Magyarország három legerősebb pártjának egyikévé.

„Egy éves az EP-választás. Egy éve vált a Momentum Magyarország három legerősebb pártjának egyikévé. Ahogy mondani szokták: felkerültünk a térképre. Valahol sorsszerű, hogy egy európai parlamenti választáson »robbantunk be«: a Momentumot olyan fiatalok alapították, akik közül sokan külföldről tértek haza, hogy egy élhetőbb országot csináljanak Magyarországból, mint ahonnan elindultak.

Ez az álmunk. Ez volt akkor is, amikor elkezdtük a NOlimpia kampányt, ez volt a kudarcok idején, és akkor is, amikor számos magyar településen polgármesterré és önkormányzati képviselővé váltak ezek a fiatalok. Ez a cél hajt minket azóta is, hogy meghatározó politikai közösséggé váltunk.

De ahhoz, hogy megváltoztassuk Magyarországot, kormányra kell kerülnünk. Nem a hatalom miatt. Hanem azért, mert a hatalmat lehet jó célokra is használni. Hiszek-e abban, hogy a Momentum jobban kezelné a koronavírus-válságot, mint a Fidesz? Igen, szerintem munkahelyek tízezreit lehetett volna már most megmenteni. Hiszek-e abban, hogy kevesebb ember halt volna meg, ha nem Kásler Miklós, hanem momentumos az egészségügyért felelős miniszter? Igen, mert a mi szakértőink egyike sem javasolta kórházi ágyak tízezreinek kiürítését, ellátásra szoruló súlyos betegek hazaküldését.

Szerintem Magyarországot lehet jól és rosszul kormányozni. Cseh Katalin és Donáth Anna nagyszerű munkája az Európai Parlamentben, Soproni Tamás, Nyirati Klára, Déri Tibor és Pikó András polgármestersége egy kis betekintést nyújt abba, milyen lenne Magyarország a Momentum Mozgalom vezetése alatt. Mi azért dolgozunk, hogy Magyarország büszke lehessen a vezetőire. Egy éve felkerültünk a térképre. Most pedig bejárjuk ezt a térképet, hogy mindenki tudjon arról: nem ismerünk lehetetlent.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 168 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amikor szellemi elődeitek bejárták ezt a térképet - amely nem kis részben miattuk lett sokkal kisebb, mint volt - halottak övezték útjukat.

Ők is külföldről hazatért fiatalok voltak, akik egy élhetőbb országot akartak. Mármint számukra élhetőbbet...

Pontosan így van. A kommunisták nem mentek el, a félművelt parasztok meg jönnek. Az egyik most írt cikket arról, hogy felkerültek a térképre.

PS: a paraszt itt nem a bölcs és becsületes kétkezi földművest jelenti. Hanem a "külföldről hazatért" félműveltet, mint a tisztelt szerző is.

Ők a globalisták magyarországi pártja. Idegen szívűek és idegen lelkűek. Nem Magyarországért dolgoznak, hanem ellene!

Ja, aztán olyan erősek lettetek hirtelen, hogy fél évvel később TOTÁLISAN ÖSSZOBORULTATOK azzal a Gyurcsány-vezérelte posztszocialista ballibbel, amelyről fél évvel korábban még azt ugattátok, hogy "nem, nem, soha".

Másképpen fogalmazva: 0, azaz NULLA Momentum-jelölt indult önallóan az októberi önkormányzati választáson.

Szerintem jó, hogy néhány helyen hatalomra kerültek:-))) jó lesz a tevékenységük elrettentő példának.

Szerintem is elrettentőek. Még bőven van idejük ezen is rontani.

Itt van ez a cikk Ri Lajossal és Cseh Katalinnal:

https://24.hu/belfold/2020/05/..

Ezzel a cikkel gondjaim vannak. Rig Lajos konkrét kórházban dolgozott, meg van nevezve, fénykép van róla, ahogy ül a mentőben.
Cseh sürgősségi osztálya nincs megnevezve és egy közeli kép van az arcáról védőfelszerelésben. Bárhol készülhetett, mint ahogy a maszkos kép is. Miért titkos, hogy melyik kórház sürgősségi osztályán dolgozott? A cikk csak kételyeket ébreszt, én nem hiszek neki.

"Cseh Katalin és Donáth Anna nagyszerű munkája az Európai Parlamentben, Soproni Tamás, Nyirati Klára, Déri Tibor és Pikó András polgármestersége egy kis betekintést nyújt abba, milyen lenne Magyarország a Momentum Mozgalom vezetése alatt. "

Köszönjük a demot, okosabbak lettünk. A fullverziót nem kérjük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés