Egy éve lett a Demokratikus Koalíció a legnagyobb ellenzéki párt

2020. május 26. 18:03

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Ezt a pozíciót azóta is őrizzük.

„Pontosan egy éve lett a Demokratikus Koalíció a legnagyobb ellenzéki párt. Ezt a pozíciót azóta is őrizzük. Köszönet mindenkinek, aki velünk volt ezen a hosszú úton.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán levele Gyurcsánynak

Köszönjük, Feri! És ezért mi kormányon maradunk az idők végezetéig!

Viktor

Válaszok:
ThunderDan | 2020. május 26. 19:19

Ez csak a közlekedőedények törvénye miatt van így. Ahogy nő a DK, úy csökken a többi, így nem nehéz elsőnek lenni. A drogosok, perverzek, anarchisták, szentimentális komcsik, prolik számaránya közel állandó.

Honnan tudjátok?
Önállóan el sem indultatok októberben.

Mostantól ez lesz a menü? A Závecz, a Nézőpont meg a Medián alapján hirdeti majd magát győztesnek valamennyi összellenzéki platform?

Igen.

Ha én összellenzéki szavazó lennék, kifejezetten aggasztana az októberi önkormányzati választás eredménye. Rendre ilyenkor leggyengébbek a kormánypártok, csak hát korábban soha nem rendeztek így önkormányzati választást (ugyanazon év őszén még nyilván vinni szokta a lendület a frissen kormányra került erőket). De emlékezzünk pl. 2015-re, sorra bukta az időköziket a Fidesz, az ún. Jobbik pedig kezdett közelíteni hozzá a kvk-kban. És még így is 2018-as 2/3 lett belőle.

Fegyenc nemrég még azt írta, hogy ne emlegessék, ki a legerősebb párt, mert az összefogás a lényeg. Most éppen nem az a lényeg... Ha a Momentum az ellenzéken belül ismét élre áll, akkor megint nem az lesz a fontos Fegyencnek, ki a legerősebb.

Egyetlen oka, az ellenzéki balliberális értelmiség tehetségtelensége, intellektuális igénytelensége, kontraszelektáltsága. S persze itt vannak még a hetven és nyolcvan közötti régi elvtársak, akik még mindig azt hiszik, hogy Kádár János a főtitkár.........

Addig meg a Mozgalom volt. Jó nyeldeklést!

Ti Orbán miatt rinyáltok tíz éve, őt szeretnétek leváltani, de ennél többre nem telik tőletek, tehát viseljétek el. Egy ellenzéki politikus leváltását hogyan képzeled? Nem kell lecsukni, nem kell kinyírni, jó, ha van. Az életműve elrettentő példa, úgy hírlik, a cigány gyilkosságok sincsenek még teljesen feltárva, szóval még újra magával ránthatja az ellenzéket.

Semmi sincs rendben. Sokan kerültünk akaratunk és szavazatunk ellenére DK-s, Momentumos önkormányzat alá.

A stabil híveiknek minden jó, amit lépnek. Nem olyan viccesen gyengék és akik NEM rájuk szavaztak, azok semmit sem tehetnek, mert kisebbségben vannak.

Ez egy propaganda háború és a külföld támogatása (RTL klub, Facebook, Google és hazai csatlósuk, az ATV ) eddig meghozta azt, amit vártak tőle.

Kedves Valodi, alias Ángyán!

Nem gondoltam volna, hogy ekkora traumaként éled meg a Veled történteket. Tulajdonképpen magad meséltél arról, hogy nálatok mindenben a feleséged dönt, azaz egy önálló döntésre képtelen, alkalmatlan ember vagy. Most a sértettség beszél belőled, s nem veszed észre, hogy mennyire nevetségessé váltál. Inkább sajnálnak az emberek........

Kedves TÖKÖS!

Mi ez a defetizmus egy jobbikos részéről? Jakab miként fog ilyen harcosokkal 22-ben becsatlakozni a Feri vezette derékhad alá?

Aki akart, eddig is elment. Az emberek többségét föl lehetett lázítani, h. ne azt nézzék, h. az általános épülés, gyarapodás mellett NEKIK is jut, ellentétben a szoci kormányok idejével, hanem azt, h. MENNYIVEL gyarapodnak a Fideszhez köthető nagyvállalkozók. A párthoz köthető nagyvállalkozók gyarapodása a szoci kormányok idején érdekes módon nem nagyon fájt a köznek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés