Oviubi

2020. május 25. 18:41

Föld S. Péter
Hírklikk
A korábbi videókon legtöbbször gondterhelt arccal, keccsölésben megfáradt, ám felelősségteljes tekintettel láthattuk a miniszterelnököt.

„Új, minden eddiginél erősebb videóval jelentkezett Orbán Viktor. A miniszterelnöktől már megszokhattuk, hogy rendszeresen mozgóképekkel szórakoztatja a magyar embereket, mert ezekben a nehéz időkben is fontosnak tartja, hogy tartsa bennük a lelket és gondoskodjon kulturális ízlésük fejlesztéséről. A stílus és a hangvétel azonban változott: míg az elmúlt hónapokban a koronavírus elleni küzdelem töltötte be Orbán mindennapjait, mostanra visszatért a hétköznapi történetekhez. Legutóbb – mindannyiunk örömére és épülésére – a kovászos uborka készítésének fortélyaiba avatta be a lakosságot.

A korábbi videókon legtöbbször gondterhelt arccal, keccsölésben megfáradt, ám felelősségteljes tekintettel láthattuk a miniszterelnököt. Minden megnyilvánulásán látszott, hogy a tettek embere, akit sohasem az egyéni haszonszerzés vezérel, hanem a nemzet felemelkedése és gyarapodása lebeg lelki szemei előtt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés