Mi lesz a büntetése a Deák téri gyilkosoknak?

2020. május 25. 15:08

Bálint Botond
Pesti Srácok.hu
Lesz majd áldozathibáztatás is, hiszen az áldozatok futballszurkolók voltak, akiknek ebben az országban a liberálisok szerint legfeljebb könnygáz jár, nem részvét.

„A gyilkosság körülményeiből egyértelmű, minden jogászkodástól függetlenül is, hogy teljesen értelmetlen és értelmezhetetlen bűncselekmény történt. Nem volt rablás, önvédelem, csak tomboló agresszió. Valószínűleg nem tévedünk, ha biztosra vesszük, hogy az elkövetők be is voltak drogozva. Az ügy liberális olvasata nyilván a szokásos teljesen formális részvét kifejezése lesz, hogy aztán a liberális értelmiség lassan felelőssé tehesse az ellátórendszert, a társadalmat, a többséget, a magyarokat a bűncselekményért. Aztán lesz majd áldozathibáztatás is, hiszen az áldozatok futballszurkolók voltak, akiknek ebben az országban a liberálisok szerint legfeljebb könnygáz jár, nem részvét.

Elgondolkoztató, hogy a számomra egyébként nem túl szimpatikus fanatikus futballhuligánok évtizedes kergetőzéseik során milyen meglepően ritkán verik agyon, szúrják le egymást. Kulturált ország vagyunk, az utcai erőszak itt sokkal kevésbé durva, mint nyugaton és nem is divat, bármit is hazudozik össze a liberális média. Minden ilyen ügynél van egy újabb lehetőségünk arra, hogy végiggondoljuk milyen körülmények vezetnek el egy ilyen helyzethez. A bulikultúra elvadulása, az utcai erőszakos szituációk bevállalása szubkulturális jelenség, nagyon nyilvánvalóan egy legfeljebb százezer fős kisebbséghez kötődik. Olyan családi hálózatokhoz, amelyeket a liberális jogrend nem hajlandó érzékelni és olyan eszközökkel reagál az onnan érkező, a normális embereket sújtó agresszióra, amelyet az a szubkultúra egyszerűen kiröhög.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amikor 13-18 év közötti "fiatalok" b.szásait a magyar állam családi pótlék és más, megszámlálhatatlan elnevezésű pénzkifizetésekkel támogatja:
az bűncselekmény.
Ez a magyarság halálához vezető út első lépése.
(A Soros-kollaboránsok pusztítása mellett.)

És akkor hova kerül az az 'X'? Könnyen rásütik egy működőképes fegyelmezett rendszerre a 'diktatúra' billogját. A katonai demokráciákban rend is volt, de hol vagyunk már attól.

A Fideszt az tartja kormányon, hogy a többi párttól az Isten mentsen. De egy ilyen 'se hús se hal' állapot nem visz előre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés