Mészáros Lőrincnek minden, az egészségügynek semmi

2020. május 24. 10:41

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a kormány kedvenc oligarchája lapátolja ki a százmilliárdos közpénzeket az országból.

„Mészáros Lőrinc, a miniszterelnök kedvenc gázszerelője a koronavírus-járvány kitörésének kezdete óta több alkalommal kapott különböző támogatásokat, több mint hatszázmilliárd forint összegben. Ezzel szemben az egészségügy semmiféle támogatást nem kap a kormánytól, túlterhelt, alulfizetett egészségügyi dolgozók próbálják kezelni a betegeket a lerobbant kórházakban.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a kormány kedvenc oligarchája lapátolja ki a százmilliárdos közpénzeket az országból. Mészáros Lőrinc olyan ütemben szipkázza magához a közpénzeket, hogy gyakorlatilag minden nap tarthatánk újabb és újabb vetítéseket az egyre növekvő számokkal.

A tehetséges gázszerelő így sem lehet nyugodt, ha minden nap vetíteni nem is fogunk, pontosan számon tartjuk, mennyi pénzt harácsolt el, és erre mindig, mindenkit emlékeztetni is fogunk.”

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt az összeget nem Mészáros Lőrinc kapta saját elköltésre, hanem a cégei nyerték közbeszerzési pályázaton beruházási munkák elvégzésére. Ez pontosan olyan, mint amikor a Gyurcsány kormány a külföldi vállalkozásokat részesítette előnyben. Vagy említhetném az EU-tól az Altus Zrt. vezette konzorcium által elnyert megbízást.
Bővebben: https://mfor.hu/cikkek/vallala..

A kormány kedvenc oligarchája a hasznos idióta.

Mindezt Gyurcsány Ferenc egymaga nem tudta végrehajtani. Ehhez kellett az MSZP és SZDSZ teljes vezetésének a támogatása.

Semmi konkrétum. Bla-bla.

Nem igaz, hogy használhatatlan.

Az idiótáról? Sokat. Csak szánalmas szerencsétlen. Megérdemli a Dobrev Klein klánt!

Ez sem biztos. Piroska néne nem hülye. Az idiótának van egy Opelje meg egy pápai sufnija. Annyit is ér. Meg van egy hosszú Google találati listája van még. Jákob is feliratkozott.

A ti demagógiátok "lapátolta ki" azt a kevés észt a fejetekből, hogy ilyen idétlen közleményekkel rontjátok a magyar közélet szintjét.

Bencsik ellen már feljelentést tett a kórház, így aztán a titokzatos riportalanynak is helyt kell majd állnia a kijelentéseiért. Szóval ez így nem bizonyít semmit.

Gyakorlatilag MINDENRE TÖBB (vagy éppen SOKKAL TÖBB!) jut, mint a ti kormányzásotok alatt.
Mindezt úgy, hogy a GDP-arányos államadósság csökken, nem pedig meredeken nő, mint a ti kormányzásotok alatt.

Ezek tények.

Na és erre jönne még szerintetek százmilliárdos közpénzek kilapátolása.
Akkor valamit nagyon jól csinál az Orbán-kormány.

Csak a jobbik állítja. Azóta több cáfolat megjelent.

Szia! Az MSZP esélyes, hogy süllyesztő, de fura módon GyurcsanYinak van támogatottsága.

Többször írtam, hogy a ballib felhígult, nincs utánpótlás, alkalmas ember nem adja nekik a nevét, arcát.
Ezért él még meg a szörnyű múltjából GyF.
A momentum a globalistak magyarországi pártja, szép kis összefogás lesz . A többi ellenzéki párt valszeg nem jut be a Parlamentbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés