Így működik az Orbán-rendszer

2020. május 24. 18:11

Hadházy Ákos
Facebook
Nem visz el a fekete autó, de mondvacsinált szabálysértés miatt 750 ezer (!) forintos pénzbírságot szabnak ki, ráadásul a bizonyítékként B. Zsolt főprovokátor videóit használják fel.

„Így működik az Orbán-rendszer: nem visz el a fekete autó, de mondvacsinált szabálysértés miatt 750 ezer (!) forintos pénzbírságot szabnak ki, ráadásul a bizonyítékként B. Zsolt főprovokátor videóit használják fel. Még ha más eredménye nem is lett volna a tiltakozásoknak, azt legalább elértük, hogy ő lelepleződött és saját állítása szerint felhagy az eddigi, bosszantó tevékenységével.

A büntetések kifizetéséhez – amennyiben a fellebbezés, jogi út valamiért nem járna sikerrel – a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványon keresztül tud hozzájárulni (a közleményben kérem jelezze, hogy a büntetések kifizetésére küldi az összeget). Amennyiben több pénz jönne össze, az alapítvány a nyilvánosság biztosítására, az igazság terjesztésére fogja fordítani az összeget.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 240 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az "igazság terjesztésére"? Már most hazudsz Hadházy!

az adohatosag legyen resen, mert ha masok fizetik ki helyette a birsagot, az ajandekozas, az pedig egyenesagi hozzatartozok esetet leszamitva illetekkoteles

Már régen tudjuk, hogy benneteket a valóság nem zavar meg. Sólyommal kezdődött, hogy bár a matek előre kiszámítható volt, ti hittetek benne, hogy ha nagyon akarjátok, akkor az lesz, amit elképzeltetek!

Elárulnád, hogy mi a cél? Mert én egyszerű földi halandó úgy képzelem, hogy egy kormányozni óhajtó politikai csoport arra törekszik, hogy bemutassa, hogy kormányozni képes és jobban csinálja, mint az ellenfele.

Hadházy ezekből melyiket csinálja? Vagy melyik ballibes politikus felel meg, akár az egyik kritériumnak is?
Vagy mégis mire törekedtek? Azt hiszitek, hogy ez egy kabaré, és ki szórakoztatja jobban a közönséget?
Elnézve a nagykörúti kerékpáros sávok ügyét, még az is lehet...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés