Igenis, a magyar genetikusan alattvaló

2020. május 23. 9:15

Kertész Ákos
Hírklikk
A történelemre vezethető vissza, ettől nincs igénye a személyes szabadságra, ettől válik szolgalelkűvé, alattvalóvá a magyar. Interjú.

„Tehát nem futamodtál meg, vállalod továbbra is a véleményed. Vagyis, gondolom, figyeled, ami ma Magyarországon történik. Ezért nyugodtan megkérdezhetem, hogy szerinted a 2012-es állapotokhoz képest, a magyar demokrácia helyzete rosszabbodott, vagy maradt ugyanolyan, netán javult?

Elégedj meg egy rövid válasszal: Magyarország éppúgy nem ismeri a demokráciát, mint a jegesmedve a púpos tevét.

Következésképp azok a minősítések, amelyeket a magyar emberekről leírtál, és amelyet sokan tudatosan félremagyaráztak, ma is érvényesek?

Bánatomra, senki sem tett Magyarországon semmit, hogy megcáfoljon engem. Mert mit is írtam? A magyar genetikusan alattvaló. Igenis az! A »nyílt levél« óta eltelt idő alatt, a magyarok ezer százalékig bebizonyították. Ha csak egyetlen ember mer föllázadni a hatalom ellen, már megcáfolt volna. De nem akadt egyetlen ember sem. Egyetlen szó, a genetikus szó az, ami állítólag félreérthető, aminek kettős értelme van. Ez sem igaz. Csak az érti félre, aki félre is akarja érteni, és csak egyetlen egy értelme van. Odaírtam: József Attila még talált mentséget: »…ki ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít vagy parancsot követ«. Ettől az egyetlen József Attila idézettől egyértelmű, hogy a »genetikus« kifejezés nem is jelenthet mást, mint történelmi eredetet, fejlődést feltüntető, oknyomozó tudományos terminust. Vagyis: történeti meghatározottságból adódóan, a (hosszú ideig feudalizmusban élő) magyar társadalom tagjainak kulturálisan meghatározott, jellegzetes viselkedése, hozzáállása a mindenkori hatalomnak való alárendelődés.

Ez kétségkívül szabatosabb, támadhatatlanabb megfogalmazás, viszont szürke, és unalmas, tehát az olvasóhoz nehezen jut el. Márpedig ez nem lehetett egy nyílt levélben a célom. Ezért használtam erősebb hatású retorikai eszközöket. Még most sem világos? Még mindig hozzá kell fűzni valamit a gyöngébbek kedvéért? Tehát az alattvalói attitűdöt nem a génjeink örökítették, az nem faji tulajdonsága a magyarnak. Ilyet sosem állítottam, bár ezt akarták a számba adni. Az engedelmességre való hajlam, a retardált feudalizmusra, a polgári demokratikus hagyományok és a szabadságjogok krónikus hiányára, vagyis a történelemre vezethető vissza, ettől nincs igénye a személyes szabadságra, az alapvető emberi jogokra, ettől válik szolgalelkűvé, alattvalóvá a magyar.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 640 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Hirklikk és Kertész Ákos a mocsok alja.

1.Még Kertész Ákos sem ismerhet minden magyart. 2. A genetika nem írja felül a szabadságot. 3. A szabadságot a történelem fordulatai sem szüntethetik meg, mert éppen a szabadság alapján alkotható meg a történelem tudata. 4. Ha Kertész Ákos magyar, akkor a saját tézisét önmagára alkalmazva nem tudna szabadon nyilatkozni. Ha pedig nem magyar, akkor kívülállóként semmi köze a magyar szabadság témájához.

Az igazi 'demokráciákban' nemzetközi nagyvállalatok igazgató tanácsai irányítják az országot, ugye?

A Hírklikket nem a Fidesz pénzeli? Vagy az ellenzék tényleg ilyen gusztustalan féreglerakat?

"Tehát az alattvalói attitűdöt nem a génjeink örökítették, az nem faji tulajdonsága a magyarnak. Ilyet sosem állítottam, bár ezt akarták a számba adni."

Pedig azt hívják genetikusnak, ami a gének útján öröklődik. Az ostoba fajtája azt sem tudja, miről beszél.

Az, hogy mindenkinél okosabbnak hiszik magukat, pedig elemi dolgokat nem értenek, ez valami genetikai hiba lehet ez náluk.

"a napokban nyomtatják az új könyvét"

Ez is csak a huszadrangú szarját akarja rásózni a "műértő" libsi közönségre? Tudhattam volna.

Hát akkor fizessen csak a libsik. Ha ez kell nekik.

Jól, van húzz a trollok közé, okoskodó fasz. X

Vesd össze: genetikusan bűnöző, genetikusan élősködő!

Akkor mi a zsidó, aki egy tehénnél is alábbvaló?
Hogy is mondta Yitzhak Gruenbaum, volt izraeli belügyminiszter:
"One cow in Palestine is worth more than all the Jews in Europe." 5 (Wiki)
"Egy tehén ha Palesztínában van, többet ér, mint Európa összes zsidója."

Landeszmann Ákos.

"Németh Pétert viszont nem értem. Miért ad a szerencsétlen, megkeseredett öreg alá lovat? Miért engedi totálisan vesztébe ügetni? És miért engedi, hogy ezzel is Orbánnak kampányoljon?"

Továbbra is az a gyanúm, hogy a Népszava-Hírklikk tengelyt a Fidesz pénzeli. Elképesztően gusztustalan vélemények látnak napvilágot, főleg a pöcegödör szintű hírklikken. Kizártnak tartom, hogy ez kedvezne az ellenzéknek.

Válaszok:
kalotaszeg | 2020. május 23. 12:29

Köpni rá. Provokáció.

Sajnálom Kertészt, mert egy egyszerű és őszinte bocsánatkérés helyett most már évek óta nyűglődik: se lenyelni, se kiköpni nem tudja a tévedését.

"Tehát Hitler apádat a zsidó vették rá, hogy zsidókat irtson"
Ez csak félig igaz.
Megvolt az adolfi hajlam, de James Paul Warburg és csapata nélkül, nem kerekedett volna felül.
"1950-ben Robert H. Williams őrnagy Williams intelligencia összefoglalójában , 1950 februárjában számolt be James Paul Warburg szerepéről. Azt mondta: Tavaly novemberben, a későn Erich Ludendorff tábornok özvegye, aki Nürnbergben tárgyalott, elmagyarázta, hogy férje miért szakított Hitlertől . Azt állította, hogy ... már 1929. nyarán James Paul Warburg megbízást kapott az amerikai pénzügyi köröktől, amely egyedüli befolyást kíván gyakorolni Németországra a nemzeti forradalom felszabadításához. Warburg feladata az volt, hogy megtalálja a megfelelő embert Németországban, ennek értelmében szerződést kötött Adolf Hitlerrel, aki 1932 január 30-ig 27 millió dollár összeget kapott, majd ezt követően további hét millió összeget, lehetővé téve számára mozgalmának finanszírozását. . [4] [5]"

Ez a Warburg ember támogatta az 1944-es Morgenthau-tervet, amely Németország teljes felszámolását, a német lakosság likvidálását, magyarul legyilkolását, a németek életének ellehetetlenítésével, éhhalálával akarta elérni.
Mind Warburg, mind Morgenthau véletlenül éppen zsidó volt.
Warburgnak egy elszólása miatt el kellett hagynia a politikai nyilvánosságot:
"Warburg figyelmeztetést kapott egy 1950. február 17-én, az USA Szenátusának Külkapcsolatok Bizottsága elõtt tartott fellépésében, amelyben azt mondta: "Világkormányzatunk lesz, függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem. A kérdés csak az, hogy hozzájárulással vagy hódítással. "
G. Soros és bűnszervezete ezt a hódítást nevezi ma Nyílt Társadalomnak és a demokrácia legmagasabb fokának, a jogállam uralmának. És G. Soros férfi és női prostituáltjaiból, legtöbb Magyarországon...

Senkinek nem kell elhatárolódni, sem zsidótól, sem magyartól, sem mástól.
Viszont mindenkinek el kell határolódni a botrányokozó, perverz zaklatóktól.
"Akik között feltűnően sok a zsidó..."

Hol hallottad a "mindenki"-t, majom.
Itt speciel, most azokról a botrányokozó, perverz zaklatókról van szó, akik között feltűnően sok a zsidó:
Pl.: "Ami Sorost illeti, róla a szerző idézi a baloldali brit New Statesman nevű hetilap egyik, 2003-ból megjelenő írását is, mely szerint „George Soros talán nem nevezhető közvetlenül fizetett CIA-ügynöknek, mint azt néhányan megtették. De az kétségtelen, hogy cégei és civil szervezetei szorosan együttműködnek az amerikai terjeszkedéssel. Soros, Rockefeller és a transzatlanti agytrösztök „mindenekelőtt hatalomstratégiai és gazdasági megfontolásokból a korábbi keleti tömb országaiban, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában kormányok megdöntésében vettek részt.” A Soros-féle Nyílt Társadalom alapítványok az ilyen puccsok elsőrendű szervezői.
Soros nem magyar, nem német: zsidó.

Fú, az durva lenne! Én mondjuk nem vagyok oda a FIDESZ-ért, de ha elképzelem a mostani ellenzéket kormányon...

Jönne ez már vissza, egy bal-lib győzelemnél a miniszterelnökNŐ, Dobrev személyes tanácsadója lenne.
De még Karácsonynál sincs leírva, ha a szar a füléig fog érni, Gergely meneküléski csodafegyverként, elterelésre a baromságairól, hazahívhatja. Nem lennék meglepve, az agyi diverziónak a bal-lib mestere.

No, akkor ezzel a Puzsér Róbert nevű IS megszünt a továbbiakban létezni.

A nemzetek fölötti pénzuralmi rendszer tagjai pedig keresztények, muszlimok... tudjuk.
othschildok, oldbergek,

Ne higgyél te semmit, "antiszemita kijelentései miatt" főleg ne.

Jó válasz-nak tűnik, valójában jó is, de csak tűnik...
Olyan, mint amikor a fociban azt mondjuk:
Jó lövés volt, csak rövid.
de persze, semmi sem 100%-os, kivételek és szabályok vannak.

Azok lennének alattvalók, akiket úgy kellett bekényszeríteni a tsz-be? Vagy azok, akiktől elvettétek a műhelyét, boltját és üzemét? Vagy azok, akiket, mint nemesek elüldöztetek, vagy kivégeztetek?
Igen, a budapesti cselédeitek genetikusan alattvalók, akik vörös rongyokba öltöztették Budapestet és elélvezve választották meg a ballibes polgármestereket különbséget sem látva Gajda és a fidesz között. és igen, azok is genetikusan alattvalók, akiknek mindenáron a legfontosabb, hogy Bécs, Moszkva, Berlin, Párizs, New York vagy Brüsszel megveregesse a vállukat, hogy milyen jól tudnak kollaborálni és védeni az osztrák, német, francia vagy német érdekeket... Kertész Ákos nem téved, a ballib banda tényleg genetikusan alattvaló!

Az biztos, hogy ez a Wirth Zoltán, aki emögött van, egy ritka nagy médiageci:

https://reflektor.blog.hu/2018..

Az írás túloz, hogy "bizonyítékaik vannak, de ezen ballib uszító-médiaháló mögött érdekes tulajdonosi háttér rajzolódik ki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés