A közösségi média szabályozását nem bízhatjuk akárkire – az Alapjogokért Központ szemléje

2020. május 23. 7:43
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a közösségi média szabályozását nem bízhatjuk akárkire. Míg a Facebook egyszerű Soros-katonákkal ültette tele „bíróságát”, a Twitch streamer szolgáltató ennél sokkalta izgalmasabb és haladóbb megoldásként egy transzszarvas-transznőt is behajtott testületébe. Tehát egy olyan férfi testbe zárt női lélek fogja levadászni a kirekesztő felhasználókat, aki hím szarvasként azonosítja önmagát, és előszeretettel streamel két dologról: arról, hogyan is szokott legelészni, valamint arról, hogy mennyire utálja a fehér férfiakat.

Sajnos azonban nem mindenki ilyen elfogadó. Történt ugyanis, hogy az USA-ban három tinilány úgy gondolta, hogy bírósághoz fordul azért, hogy kizárassák a transznőket a futóversenyekről. Ügyvédjük ráadásul azzal a nevetséges érvvel hozakodott elő, hogy a transznők valójában biológiailag férfiak, csak azt állítják magukról, hogy nők, és védencei ezért képtelenek legyőzni őket. E kirekesztő érvelés ellen szerencsére maga a bíró kelt ki és volt olyan haladó szellemű, hogy a tárgyalást már ezen a ponton megakassza. Az ítélet kimenetele tehát borítékolható. Győzni fog az igazság! A sportszerűtlen tinilányok pedig ezentúl papírral is rendelkezni fognak arról, hogy a transznők nem csak jobb teljesítményre képesek náluk, de egyszerűen jobb emberek is.

Újabb felvonáshoz ért a Joe Biden körüli szexuális zaklatási balhé. Először ugye a „Mee Too” mozgalom létrehozója állt ki Biden mellett, majd több feminista aktivista támogatásáról biztosította a kiváló férfit. Ugyan elképzelhető, hogy a demokrata elnökjelölt zaklatott nőket, de a nőknek összezárt lábbal is rá kell szavazniuk. A történetet ismét a New York Times csavarta tovább, a lap egy kiskátéval próbál rendet tenni a fejekben. Korábban ugyanis azt állították, hogy minden nőnek hinni kell, amennyiben szexuális zaklatással gyanúsít egy férfit. Tévedés! Ha az ominózus nőszemély a liberálisok első emberével szemben fogalmazza meg a vádakat, akkor teljesen új helyzet van. Ebben az esetben a nőket mint egyéneket kell kezelni, egyes nők pedig nem nagy áldozatok, ha a nagy egészet, vagyis az ügyet nézzük: Trump megbuktatását.

Egy pletyka szerint a Google leállította alkalmazottai számára a diverzitásprogramját, ráadásul azért, hogy kevésbé tűnjön konzervatívellenesnek – írja a Forbes. A tech vállalat úgy fest, fejet hajt fehér munkavállalóinak akarata előtt, akiket állítólag folyamatosan hátrányos megkülönböztetés ér. Bár a cég az ügyeket felszínre hozó munkatársaitól jó érzékkel megvált, lehetséges, hogy mégis győzött a fehér felsőbbrendűség. Ráadásul kit érdekel, hogy a cég konzervatívellenes? A begyepesedettek használjanak DOS-t.

Hősünk a héten egyértelműen az Egyesült Királyság Legfelső Bírósága. A testület nagyon helyesen kimondta precedensnek számító ítéletében, hogy a bűnelkövető migránsokat sem lehet kitoloncolni, ha hazájukban rosszabb az egészségügy helyzete az angolnál. Ez ugyanis „kínzásnak és embertelen, megalázó bánásmódnak minősülne”. Nem is kell ehhez mit hozzátenni, üdvözöljük a döntést.

Heti gyűjtésünkben továbbá arról is olvashatnak, hogy végre megérkezett a genderegyenlőséget hirdető francia kártya. Bemutatjuk továbbá a feminizmus fokozatait. Olvashatnak ugyanakkor arról is, hogy a nem fehér közösségek miért élik meg mélyebben a klímagyászt.”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés