Újrahasznosított vádak

2020. május 22. 7:35

Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap
Elképesztő leszámolási hadműveletbe kezdett a Jobbik vezetése

„A parlament egyik legbalhésabb tagjaként Gyurcsánnyal elsőként közösen pózoló pártelnök a koronavírus elleni védekezés időszakát látta megfelelőnek, hogy újabb tizedelést végezzen a baloldalba integrált roncs­brigádban. Jakab Péter ugyanakkor csak befejezi azt a munkát, amit Vona Gábor annak idején elkezdett, nevezetesen a fasisztoid jegyekkel operáló mozgalom liberálissá fazonírozását. Ám a jelek szerint már azok sincsenek biztonságban tőle, akik eddig lelkesen asszisztáltak a folyamathoz. Ez a személyes vendetta ideje, a belső kritikusok elhallgattatása.

Emlékezetes, annak idején az a baloldal hőbörgött az egykori szkinhedvezér parlamenti alelnöksége miatt, amely egyre szorosabb szövetséget köt Sneider Tamásékkal. Jakab elődje a pártelnöki székben azonban most nem holmi antifa nyomás miatt kénytelen lelépni a T. Ház pulpitusáról, hanem a fentebb taglalt pártbéli önkény kényszeríti erre.

Hasonlóképp járhat Varga-Damm Andrea, aki sokak szerint a pártot évekig pénzelő Simicska Lajos kapcsolattartója volt, ám egy nemzetbiztonsági jogszabály »véletlen« elfogadása miatt őt nevezte meg bűnbaknak a vezetés, s lökné ki a frakcióból. Nem is akárhogy: a képviselőcsoport tagjai igent nyomtak egy szavazáson, majd a törvényről a »független« sajtó megírta, hogy szerintük problémás (természetesen nem az), Jakab pedig rögtön igazodik, bűnbakot kiált, s ezzel megszabadul egy újabb potenciális ellenlábastól. Parádés!

Tévedés ne essék, nem sírunk a pórul jártak miatt, ugyanakkor ezek a módszerek sokat elárulnak a kormányt diktatúrázó ellenzéki »Ballik« belső viszonyairól. Mondhatnánk, bagoly mondja verébnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab egy diktátor, aki azt hiszi, TEJhatalma van.

A Jobbik átvette szövetségeseinek hagyományos munkamódszerét. Lásd még koncepciós perek, belső ellenségekkel való leszámolás.

Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet.

A statuálás a lényeg.

Szóval virtigli "európai" módszerek.

Csak remélni tudom, hogy említett urak tényleg az Ön által említett csatársort erősítik majd.

Mit mondjak? Minden korrupt politikusnak a börtönben a helye, párttól függetlenül. Ennél többet nem tudok mondani.

Köszönöm, hogy megfogalmazta irányomban az elvárásait. Most, kérem, tegye ezt meg saját magával szemben is. Amint látok Öntől egyetlen megnyilvánulást, amelyben elítéli "európai demokrata" cimboráit, esetleg elhatárolódik tőlük, én is megteszem ezt a nekem rokonszenves oldal vonatkozásában.

Bár ha visszanéznénk a hozzászólásainkat, biztos, hogy az enyémek közt több kormánykritikus van, mint ahány ellenzékkritikust Ön közzé tett.

Többször tapasztaltam, hogy a szövegértési szintje elég alacsony, bár "európai demokratának" még biztos megfelelő. Mondok pár példát, amiben sosem értettem egyet a kormánnyal, és le is írtam itt is.
- A Soros féle plakátkampány.
- A KLIK létrehozása.
- A Gajdics, Dippold, Stefka féle alakok médiafelülethez juttatása.

Most Ön jön. Emlékeztetne ellenzékkritikus megjegyzéseinek témáira?

Jákob lassan ráfut e legkeményebb leszámolásba. Dobrevnek helyezi be a jégcsákányt. Egyik fülén be, a másikon ki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés