Rögeszme

2020. május 21. 15:55

Bayer Zsolt
Hír TV
Öten foglaltak helyet az ATV stúdiójában: 2 db műsorvezető (teljesen indifferens); 1 db valaki (teljesen indifferens); 1 db Arató Gergely és a jó öreg Sigmund Freud.

„Május 19-én öten foglaltak helyet az ATV stúdiójában: 2 db műsorvezető (teljesen indifferens); 1 db valaki (teljesen indifferens); 1 db Arató Gergely és a jó öreg Sigmund Freud – ők ketten történetünk főszereplői.

Sigmund hisztériások kezelésével foglalkozott a magánrendelőjében. Csupa korabeli Szabó Tímea, Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes, Cseh Katalin és miegyéb hevert a heverőjén, egyszer egy korabeli Bangóné is felkereste, de azt Sigmund nem vállalta. Ennek ellenére rájött, hogy sem az anális, sem az orális fixáció nem elegendő ok arra, hogy valaki ezekké vagy Gyurcsány Ferenccé vagy éppen Arató Gergellyé váljon felnőttkorára. Ennek mélyebb, egyszersmind borzalmasabb oka kell legyen.

Sigmund tovább kutatott. Rájött, miszerint »előfordul, hogy verbális megnyilvánulásaink sem szándékosak, annak ellenére, hogy a nyelvi kommunikáció magas szintű kognitív folyamatokat igényel. Ilyen jelenségek az elszólások vagy a »kicsúszott a számon« jelenségek.« Sigmund a síron túl is e jelenségek tanulmányozására összpontosított, és úgy döntött, az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ún. »ellenzéki politikusok« lesznek az alanyai, hogy tökéletesíteni tudja A mindennapi élet pszichopatológiája című munkáját.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akad tudatos félreérthetőség is, l.: 'Királynét megölni...'.

Akkor szerinted Arató mondhat ilyet, de Bayer nem írhat róla.

Még csak nem is egyedi, egyszeri gobdolatmenezről van szó. Én magam is többször hallottam akár csak a Fiala ATV-s műsorában is hasonlókat (azaz hogy SAJNOS nem eléggé tombol a járvány, így sajnos ez nem buktatja meg a kormányt stb.).

Arató nem gondolta, hanem kimondta!!!!!!! Javíthatott volna rögtön, de nem tette.
Azt viszont nem értem, hogy a műsorvezető miért nem tette helyre? Egyetértett Aratoval?

Arató azt mondta, amit gondolt. Ha nem így lett volna, azonnal kijavította volna magát. De nem tette, mert fel sem tűnt neki.
Arató nak le kell mondania!

A DK minden bérkommentelője Arató mosdatására van ráállítva. Nehéz, mert eléggé csúnyán elszólta magát. Amit mi már régóta tudunk, hogy nektek a hatalomért semmi sem drága, lassan mindenki megtapasztalja.

Egyszerűen nem értem, hogy Arató Gergely elszólása miért nem veri
ki a biztosítékot az emberek fejében. Miért nem indul tüntetés- és
tiltakozás hullám? Nem értik az emberek, hogy mit mondott Arató?

Arató azt mondta: le van szarva mindenki. Bárki élete és/vagy halála
csak abból a szempontból hasznos vagy káros, hogy jelent-e politikai
előnyt a Demoktratikus Koalíció számra. Emberek, értitek ezt?

Nem értitek.

Azért vagyunk itt néhányan, hogy az egész " felhatalmazási törvény projektetek" azzal a reménnyel indult, mert Pelosi asszonynak sikerült a beteg republikánusok hiányában ügyködnie. Erre a ti agytrösztötök elkezdett álmodozni róla, hogy a fideszes képviselők majd jól kidőlnek és jöttök ti. Persze felejtsük el, hogy ennek a reménynek is nulla volt a realitása, de sikerült saját hatásotok alá kerülni, hogy majd jól összeomlik a magyar egészségügy, mert ti már 10 éve győzköditek egymást, hogy a magyar eü. mennyire szar. Ezért lázálmotokban felmerült, hogy mennyit fogtok ti profitálni a magyar halottakból, ugye Donáth Annácska is elszólta magát, hogy mennyire nem jó nekik, hogy az első beteg iráni volt...
Aztán az az ökörség, hogy tesztelni, tesztelni tesztelni( ismertétek, Lenin is mondott hasonlót, rezonált rá a lelketek: tanulni...) anélkül, hogy egy pillanatra is hallotta volna a fületek a racionális érveket, amik az eszetlen tesztelés ellen szóltak...
És egyébként! Nektek az elmúlt 2 hónap nem volt egyéb, mint újabb rőzse a parázsra, ami a hatalom megszerzésének tüzét illeti! Nem érdekelt benneteket se gazdaság, se emberélet, se nemzet, se jövő. CSAK A HATALOM lázálma.

A henteseket ne bantsuk:-)))

Inkább megerősítette.
Amint kimondta Orbán, hogy most összefogásra van szükség, abban a pillanatban jött felénk a nyílzápor, és azóta sem hagyták abba.
Már azt sem tudják, hogyan fokozzák, hogy odafigyeljenek rájuk. Egyre aljasabbak, csúsznak lefelé nagy iramban.

Karácsony miért az ATV.be jár csak be?
Neander Müller hol nevezett bennünket...?

Most kit akarsz kábítani?

Nem hiszem, hogy megadja magát. Gyurcsányi bevédi, úgyis egyetért vele. Arra számítanak, hogy majd megunjuk. Én nem fogom...

Bizonyított, hogy Karácsonyt és társait folyamatosan hívják a Hírtévébe, de nem hajlandó bemenni, mert gyáva. Ott nincs aki alákérdezne.

Látod, én, mi pont így vagyunk az ATV-vel.

A turizmus és az építőipar a két legjobban húzó ágazat, - ugyebár.
Én sem vettem ki a pénzem az olasz utamból, nehogy bedőljön az utazási iroda.
Orbán tudja mit csinál. Nagyon jól kezeli az ilyen vészhelyzeteket, meg egyébként is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés