Nemzetölők

2020. május 21. 10:51

Csizmadia László
Magyar Hírlap
A George Soros által működtetett, külön áramkörre kapcsolt LIBE-színjáték leállíthatatlan.

„Az egyes államokban élő polgárok akaratát nem írhatja felül egy uniós katyvaszparlament. A tagállamok polgárainak döntését az országgyűlési választások eredményei rögzítik.

Az Európai Parlament úgy viselkedik, mint azok a tanárok, akiknek a kedvenc diákjai hazugságaikkal bemószerolják társaikat, ezzel biztosítva előmenetelüket. A LIBE bizottság zöld és szocliberális tagjai pártérdekeik mellett elfogadhatatlan eszközökkel próbálják a magyarokat Európa szégyenpadjára ültetni.

Bevált módszert követnek, hiszen az Európai Parlament azon képviselői, akik nem értenek egyet Magyarország elítélésével, várhatóan megunják az attrakcióikat, és fásultság miatt az ellenállásuk csökkenni fog. Ők is érzik, hogy a George Soros által működtetett, külön áramkörre kapcsolt LIBE-színjáték leállíthatatlan, mindaddig, amíg a jól fizetett talpnyalók hátterének vizsgálatára nem kerülhet sor. A LIBE így eléri célját, amely nem más, mint az unió valós és szükséges munkával járó problémáiról történő figyelemelterelés. Számunkra világossá vált, hogy az Európai Unióban ők akarják meghatározni a demokrácia és a jogállamiság fogalmát, azaz az általuk készített sámfára kötelezően felhúzni a számukra renitens nemzeti jogrendszereket.

Vizsgáljuk meg a bizottságban többségben lévő zöld és szocliberális képviselők játékelméletét. Az általuk képviselt ideológia mentén az EP-ben is megadatott a többségük. Így aztán ami a támadott államokkal kapcsolatos politikai vagy jogi viták lefolytatását illeti, a velük szembeni negatív hangulatkeltés és hátrányokozás biztosított. Az európai balliberális sajtó és a Soros-féle, félárnyékban meghúzódott szervezetek jó szolgaként szétkürtölik, hogy a megtámadott országokban a demokrácia haldoklik, és náci módszerek kaptak szárnyra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt az öntudatos, jól tájékozott, jó kiállású és jól szervezett, demokratikus érzelmű polgárok összefogása lehet az ellenszer.

Es milyen sokban van mindenkinek ez az Egyesult Europai Sohivatal!
Ilyen dragan meghatarozni az uborkagorbuletet, mikor sokan ehezik, ha nem mast, a normalitast.

Ezek jogos kérdések, nálam is felvetődtek, régebben is.
Mindenekelőtt a CÖF tudathatná minden megszólalásában:
A Brüsszel parlamentbe küldött képviselők többsége
az őket megválasztók lecseréléséért dolgoznak.
Ami példátlan a történelemben.

Helyesen:
Az EU-Parlamentbe küldött képviselők többsége
az őket megválasztók lecseréléséért dolgozik.
Ami példátlan a történelemben.

Na, és téged ki üzemeltet? Nektek valóban jobb lenne, ha a ti civil zsoldosaitokkal szemben nem állna fel semmilyen, haza támogatottságú szervezet. Ti valójában ellenfél nélkül szeretnétek játszani, és kurvára meg vagytok sértődve, ha valaki fellép ellenetek. Nyugodj meg, ez egyre gyakrabban fog megtörténni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában