Mit akartok, istenkáromlók?

2020. május 21. 7:12

Bencze Izabella
Magyar Hírlap
A libsik és a komcsik megint összezártak.

„Bősz Anett és Varju László is kitett magáért. Védték Kun­cze Gábort, amiért megosztott egy olyan képet, amelyen Müller Cecíliát Jézusként ábrázolták, szavait pedig apostoli idézetekként gúnyolták.

Bősz azzal védte a Szent Koronát valamikor svájcisapkának tituláló liberális ősapját, hogy a kép nem Jézust akarta kigúnyolni, hanem Müller Cecíliát. Értjük, gúnyolni akart a »szerző«. A DK-s Varju pedig egyszerűen rendszerkritikának minősítette a karikatúrát.

Kedves Bősz elvtársnő és Varju elvtárs! Ezúttal is okosabb lett volna, ha hallgattak volna. Kunczét azért nem említem, mert említésre sem méltó az a valamikori SZDSZ-vezér, akinek pártja anno a Miatyánk egyik sorának kifordításával ösztönözte szavazóikat: »Jöjjön el a mi országunk.« Eljött, de korrupciós botrányokkal teli rövid idő múltán Kunczéstól együtt el is tűnt. Hát ezért nem érdemes az ő nevére még csak emlékezni sem. Önök viszont még labdába akarnak rúgni, ezért önöknek kell a mondanivalómat címezni. Szerintem nagyon nem jó liberálisnak vagy kommunistának lenni, ha az ember úgy áll a világ dolgaihoz, mint önök.

Az első kérdésem az, hogy miért akarják Müller Cecíliát kigúnyolni? Mit vétett ő, de inkább Gyurcsány után szabadon, mit vétett maguknak? Hú de undorító és primitív így magázódni, de ha maguknak ilyen a világuk, hát maradok ennél. A kérdés persze minden olyan liberálisnak, kommunistának, globalistának, ateistának és nihilistának is szól, aki mosolyra húzta a száját a blaszfémia kapcsán.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én ilyenkor jót röhögök rajtuk, mert ott küzdenek a gépük előtt, aztán csak egymást tudják olvasni, a többiek már rég tiltották őket :)

Kimaradt még a csini Bősz Ancsi hirgyártástechnológiai méltatása:
Ha Bősz Anett rábökött volna a STOP gombra okos telefonján a videoközvetítésének megszakítására amikor Bangóné "kurvaerős képet" ötletelt a tévé székházban,

akkor a későbbi kép sikeresebben világraszóló és kurva erős lenne mindmáig. Ám az okostelefon bökés eszes dolog, imigyen hát (hálát kell adnunk a Jóistennek s a Jézus Krisztusnak is hogy)

Bősz Anett nem félelmetesen okos hanem
ilyen dilettáns , mára DéKá-frakciótaggá konvertált lib.

Hammer milliárdos elvtárs csak később jött a képbe:
A legerősebb híve a „Lenin kártya” bevetésének Parvusz (Izrail Lázárovics Helphand) egy kereskedőnek álcázott titkos ügynök volt dániai bázissal.
Biztosította az ottani német nagykövetet, hogy ha ráengedik Oroszországra a háborút ellenző baloldalt, azok olyan anarchiát terjesztenek el, hogy két-három hónap elteltével az oroszok lehetetlennek találnák a háborúban maradást. Kiemelte továbbá, hogy Lenint kell támogatni, aki „sokkal őrültebb” mint Kerenszkíj vagy akár Cskehidze . Megjósolta még pontosan azt, ami történt, ha Lenin visszatért Oroszországba, meg fogja dönteni az Ideiglenes Kormányt és különbékét fog kötni.

Nem tudják hol a határ. Nem tisztelnek sem Istent sem embert.
A migránsok, transzvesztiták, homokosok jogaiért és társadalmi elfogadottságukért úgy küzdenek, hogy közben beletaposnak a keresztények érzékenységébe, jogaiba azt semmibe veszik.

Hallottam, hogy az a karikaturista, aki Müller Cecíliát Jézussal együtt kifigurázta, Amikor a franciáknál szétlőttek mindent és mindenkit a szerkesztőségben,
Charlie Hebdo ügy, akkor napokig, hetekig nem mert bemenni a Népszava szerkesztőségébe, annyira félt, hogy most ők, ő következik. Na ilyen bátrak ezek a libsikomcsik.

Bunkó!
Müller Cecília nem főnővér hanem főorvos asszony. A foglalkozása, munkája során került minden nap adásba. Nem fidesz ikon.
Hallom, a ballibesek suttogva gúnyolják, ami nagyon ALJAS cselekedet.
X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés