Liberálisok álvalósága

2020. május 21. 7:22

Bándy Péter
Demokrata
Ha valaki megrúgja a rendőrt, azzal a világ minden táján legalább ilyen határozottan lépnek fel.

„Bár az ártatlanság vélelme természetesen mindenkit megillet, mindenesetre a rendőrség válaszának fényében teljesen érthetővé válik, amit a másfél perces felvételen látunk. Ha valaki ellenáll a rendőri intézkedésnek, valótlan adatokat ad meg, sőt, megrúgja a rendőrt, azzal a világ minden táján legalább ilyen határozottan lépnek fel. Kivéve a liberálisok álomvilágát, ahol egy civil, pláne egy törékeny nő csakis áldozat lehet két férfi rendőrrel szemben.

Túl azon, hogy ismerjük a liberálisok hozzáállását a szabályokhoz és a rendhez, az ilyen álbotrányoknak természetesen politikai céljuk is van, hiszen ezekkel azt erősíthetik az ellenzéki szavazókban, hogy a mai Magyarországon félni kell az államtól, tartani kell a rendőröktől. Ami persze egyáltalán nincs így. De nem lenne meglepő, ha – függetlenül a tényektől – a videó hamarosan valamelyik kormányellenes civil szervezet összeállításában bukkanna fel.

A liberálisok álvalósága és a valóság között éles különbség van Karácsony Gergely kapcsán is. A liberális narratíva szerint a főpolgármester áldozat, akit a kormány folyamatosan hátrányos helyzetbe hoz. Erre maga a főpolgármester is utalt már többször, például múlt csütörtöki Facebook-bejegyzésében, ahol azt írta: »A kormány vagy töketlen, vagy politikai alapon bünteti a budapestieket.« A valóságban tehát a budapestiek tényleg áldozatok. De nem a kormány, hanem Karácsony Gergely és társainak áldo­zatai.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 274 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vagy a ballib idejében bevezetett fogalom, a: megélhetési bűnözés....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés