Kásler keresztény, nemzeti elkötelezettségű és hazudik

2020. május 21. 15:18

Föld S. Péter
Hírklikk
A hazudós miniszter két állítását kénytelenek vagyunk taglalni.

„»Soha nem hangzott el olyan utasítás, hogy ki kell üríteni az ágyakat. A kezelés és az intenzív ellátás feltételeinek a feltételeit kellett biztosítaniuk.« Ezt nyilatkozta a Demokrata című lapban Kásler Miklós Emmi miniszter, és ezt az orbitális hazugságot most és itt azért sem fogjuk megcáfolni, mert megtették ezt már mások, és megtettük mi is a Hírklikknél, a miniszter állításait tételesen cáfoló Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő Facebook posztjának ismertetésével. A hazudós miniszter két állítását viszont kénytelenek vagyunk taglalni. Az egyik az, hogy őt azért támadják, mert keresztény és nemzeti érzelmű, a másik pedig, hogy akik őt »gyilkosozzák«, azok közül sokakat ő gyógyított meg az onkológián.

»Elrendelem, hogy az egészségügy fekvőbeteg-ellátó intézményekben a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által finanszírozott teljes ágykapacitás minimum 60 százalékát COVID-19 fertőzött betegek ellátására alkalmassá szükséges tenni 2020 április 16-ig.« Aláírás: Professzor dr. Kásler Miklós miniszter, 2020. április 7.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Káslernél miért érdekes az, hogy keresztény, ha Sorosnál antiszemitizmus megemlíteni, hogy zsidó?

Orvos ( vagy konzílium) dönti el mikor és hogy van a zárójelentés, nem ez az uborka Föld S. Azon pampognak, hogy a 77 éves Józsi bácsinak a combnyaktörése után 2 hónappal vége az osztályon való kiszolgálásának, a család nem dug 100 rugót az osztályvezető főorvos zsebébe , csak maradjon még Józsi bá.

Az egy dolog, hogy amit a firkász idéz nincs összhangban az állításával, de egy másik dolog, hogy a miniszteri rendeletben van egy olyan szakasz, amely a kórházi ágyak szabaddá tételét rendeli el.
,,Minden olyan beteg esetében gondoskodni kell más intézményben történő elhelyezéséről, ahol a beteg ellátási szükséglete szerint ez az intézkedés indokolt.,,

Ami pedig az ágyszámokat illeti nem volt tulzott, mert megtörténhetett volna, hogy a járvány terjedése felgyorsul és 14 nap alatt több százezren fertőződnek meg, köztük sok olyan idős beteg akiknek más egészségi problémája is van. Szív, érrendszer, tüdő, stb betegség.
Ekkor úgy jártunk volna, mint ahogy sok ország járt.
A jól szervezett védekezés, a polgárok többségének a fegyelmezett magatartása, lassította a járványt és ennek eredményeképpen nem alakultak ki nagyobb gócpontok, kivételt képez Budapest, ahol oly előrelátóan még a járatokat is ritkították és egyes intézményekben elmaradt a megfelelő védekezés.

Persze utólag már mindenki okos, vagy csak okoskodó, ahogy a firkász is.

A széf és a vizitdíj a járvány hatásos ellenszere, főleg ha Kóka doktor cége szállítja a díjautomatákat.

Annyira uncsi ez a Mekk Elek.

Nem élek át hasonlókat. Combnyak törést előre hoztam ( jéghoki perec protektor nélkül). Nem négy hónap az osztályon. Mindenkinek jobbulást!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés