Törvénybe kellett iktatnunk, hogy a lehetetlen az lehetetlen!

2020. május 20. 15:01
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
A nemét az embernek azért írták bele régen az anyakönyvbe, hogy egy lány vagy egy fiú születését rögzítsék, és nem azért, mert rögzíteni kellett azt, hogy valaki fiú-e vagy lány.

„Óriási tévedés, ha valakinek a valódi nemét írják bele az okmányaiba! Az okmányok ugyanis közhiteles tények igazolására szolgálnak, tehát annak a bizonyítására, hogy az adott emberi lény mit hisz és nem arra, amit a többiek gondolnak róla. Ugyanis az, amit a többiek gondolnak róla, az akadályozza az önkifejező szabadságát és így embertelen, mondhatni strukturális elnyomást valósít meg. És nekem még anyagoznom sem kell, hogy képes legyek ilyen baromságokat leírni. A becsületükre legyen mondva, nekik kellett, már kora ifjúságukban elszántan mindent megtettek azért, hogy szétüssék a személyiségüket és a boldog nemnélküliségbe vagy homoszexualitásba serdüljenek bele.

Alapvetően nem értek ugyanis egyet doktorminiszterelnökhelyettes úr javaslatával, hogy beleírják a születéskori nemet a születési anyakönyvi kivonatba.

Veszélyes lejtő első lankája ez. Ugyanis a nemét az embernek azért írták bele régen az anyakönyvbe, hogy egy lány vagy egy fiú születését rögzítsék, és nem azért, mert rögzíteni kellett azt, hogy valaki fiú-e vagy lány. Minden kultúra, ahol a liberalizmus nem fejlődött ki, tartalmazza ugyanis azt a tudást, hogy milyen biológiai különbségek vannak a nők és a férfiak között. A különböző emberi csoportok, egyébként a nem emberiek is, már hallottak valamit harangozni a túlélésről, és a maguk részéről a pozitív hozzáállás mellett döntöttek.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ott, ahol a civilizáció, sőt, a modern ember prototípusait olyan nevek jelképezik,
mint Daniel Cohn-Bendit , aki szereti, ha gyermek nyúlkál a sliccébe,
mint Tavares, a tényfeltáró, eltűnt a ködben,
Lunacek, akinek habzik a szája, ha Ungarn,
Sargentini, a végzettség nélküli szuperjogász,
Verhofstadt, Asselborn, takonygerincűek törzséből,
semmi nem tud meglepetést okozni...
Talán csak az lenne ilyen, ha G. Soros leülne a a Szent István Bazilika előtti tér közepébe, és felszólítana minden arra járót:
Köpjetek le, és bocsássátok meg, amit ellenetek tettem...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés