Szuper akciótervvel készül Magyarország ellen a Momentum!

2020. május 20. 21:08

Alapjogokért Központ
Facebook
Napi hazaáruló c. rovatunkat látták-hallották.

„Szuper akciótervvel készül Magyarország ELLEN a Momentum!

Donáth Anna, a Momentum (aka. SZDSZ) EP-képviselője pár nappal ezelőtt arról beszélt egy TV-műsorban, hogy »kész akciótervet« raktak le az Európai Bizottság asztalára, a »megoldást«, amely alapján a testület végre jól megbüntethetné Magyarországot. A szintén momentumos főpolgármester-helyettes, Kerpel-Fronius Gábor pedig még áprilisban arról beszélt, hogy ő bizony megszavazná a Magyarország ellen folyó 7-es cikkely szerinti eljárást, ha tehetné. Micsoda tervek, micsoda álmok!

»Azt mondjuk, hogy mire vár Brüsszel? Ha Brüsszel alatt a Bizottságot értjük, akkor egyetértek, pontosan ugyanezért először belső meghallgatásokon, most meg nyíltan is kritizáljuk a Bizottságot, hogy nem elég monitorozni a magyar helyzetet, és megvárni, míg EU-s jogsértésen érik őket, és akkor kötelezettségszegési eljárást indítani, hanem ennél sokkal előrébb kellene tartaniuk. Ezért is van az, hogy a mi frakciónk egy kész akciótervet rakott le a Bizottság asztalára, amit örömmel fogadtak, és azt reméljük, hogy ebből minél több minden be fog épülni. Ugyanis mi megoldásokban gondolkozunk, nem csak kritizálunk és monitorozunk.« (Donáth Anna, 2020. május 16.)

»Én azt gondolom sajnos, hogy a 7-es cikkely, az mérhetetlenül indokolt, tehát hogy ezt a folyamatot végig kell vinnünk. A világ végéig nem lehet arra várni, hogy más fékezze meg helyettünk.« (Kerpel-Fronius Gábor, 2020. április 25.)

Napi hazaáruló c. rovatunkat látták-hallották.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A gyatrácska Momentum külföldi segítséggel szeretne a hatalomba kerülni. Mint a Habsburgok, akik a cár csapatait hívták, meg mint Kádár a szovjeteket.

Nem hazaáruló. De az, aki Kádár János után másodszorra külföldi intervenció segítségével akar hatalomra jutni, az valóban hazaáruló. Ezt a példát miért felejtetted ki a felsorolásból?

23:42-nél leírtam, akkor neked is szól. Ti az általad is elismert, választáson győztes kormány ellen ugyanúgy külföldi intervenciót kértek a hatalom megszerzése érdekében, ahogyan azt Kádár tette 56-ban, vagy ahogyan Husak tette ugyanezt 68-ban Csehszlovákiában. Mert az ország gazdasági tönkretételét célzó intervenciós kérelem ugyanabba a kategóriába esik. A hazaárulás kategóriájába.

Késő van, valami félreértettem, storno.

Van, aki ráállt arra, h. gyűlöl. Az alap az, h. valami nem jött neki össze és ezért elégedetlen. Elég sok ilyen ember van, hiányos realitás érzékkel. Az is lehet, h. erre a reakcióra bizonyos fokig születni kell.

Az ilyen, elég sok embert hülyíti az egyéni frusztrációjában a minden szemérmét, gátlását levetett ellenzéki média, megtámogatva a google, a facebook, tehát külföldi aktorok által. Aki ezeket nagyfogyasztja, belecsavarodik. A média eredményezte, h. okt. 13-án a félszemű kecskét is megválasztotta volna a publikum, csak nem patás, nem Mészáros, nem Tiborc, de a nem Borkai épp Győrben nem jött be, de sajnos, Pesten fájt.

Aki kicsit messzebbre lát a saját bajainál, sérelmeinél az látja, h. az eddigi három és fél Orbán kormány alatt az ország nagyot fejlődött és gazdasági, kulturális, minden szempontból jobb világ ez, mint az MSZP-SZDSZ privatizáló , tékozló, iparágakat megszüntető, felszámoló, eladósító évei. Éppen Pest lett gazdagabb a Kossuth téri változásokkal, a Várbazárral, a Millénium Házával, az Eiffel csarnokkal, a Román csarnokkal a Szépművészetiben és így tovább.

Talán még az okt. 13-ai sokkot is enyhíti, h. nagyon sok, egyébként hajszállal megnyert helyen mennyire nem állnak a helyzet magaslatán a diadalmaskodók.

Mészároslőrincbecsületesmunkávaltette aleggazdagabbáagazdáját!!!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés