Érdemes küzdeni, harcolni az igazságunkért

2020. május 19. 15:04

Dobrev Klára
Facebook
Napról napra közelebb jutunk az Európai Egyesült Államok megvalósításához.

„Emmanuel Macron és Angela Merkel új európai hozzáállást követelt az egészségügyi krízis-helyzetekre. A jelenleginél sokkal nagyobb EU-szuverenitást sürgetnek a közegészségügy területén.

Nocsak! Egy újabb fontos lépés az Európai Egészségügyi Minimum felé. Éppen ezt javasolja a Demokratikus Koalíció évek óta, ezért dolgozom én is. Ami ma egy lépés az Európai Egészségügyi Minimum felé, az holnap egy ugrás az Európai Egyesült Államok felé.

Érdemes küzdeni, harcolni az igazságunkért. Apró, ám fontos lépésekkel hónapról hónapra, hétről hétre, napról napra közelebb jutunk az Európai Egyesült Államok megvalósításához. Hiszünk benne, és megvalósítjuk. Nektek és értetek. A jövőnkért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amikor Dobrev küzd az én jövőmért, az olyan, amikor Hitler küzdött a zsidók jövőjéért.

Válaszok:
Box Hill | 2020. május 19. 15:31

Remélem is. Tehát vissza fogjátok adni a köznek a spontán elprivatizált vagyont.

Legalábbis Izrael jövőjéért küzdött Hitler.
“A Hitler-rendszer első hónapjai során a cionista mozgalom vezetői egy ellentmondásos paktumot kötöttek a Harmadik Birodalommal. Ennek különböző részletei szerint mintegy 60,000 zsidó és 100 millió amerikai dollár került átszállításra Zsidó Palesztínába. (Az összeg 2009-es megfelelője közel 1.7 milliárd dollár.)
Ellenértékként a cionisták megállították azt a világot átfogó náciellenes bojkottot, amely azzal fenyegetett, hogy megbuktatja Hitlert hatalmának első évében. Végtére is a „Transfer Agreement” életeket védett, vagyonokat mentett és megalapozta a későbbi zsidó állam infrastruktúráját.”

Írja a szerző, Edwin Black, a The Transfer Agreement című könyve 2009-es kiadásának előszavában.

Húúú, mindenki vágya Európában, hogy kiszolgálja a német érdekeket. Amit nem sikerült Hitlernek és a porosz birodalomnak, majd Brüsszel megteszi... ha tudja...

Igen, ezt látjuk febuár óta, minden nap.

Dobrev rágódik a gumicsontján, rágja a gittet. Reménytelen az idióta ötletük is, meg a naiv, de veszélyes dörgölődzésük Brüsszelhez.

Nem Feri fogja megint lecserélni öregecskedő feleségét fitalabbra, hanem Klein Piroska néne fogja visszabaszni az idiótát Pápa külsőre.

Küzdjél, harcolj, hogy aztán folyamatosan azt mondjátok, hogy Orbán mindig küzd és harcol.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés