Georges Leekens visszavonul

2020. május 13. 8:00
2018 első felében a magyar válogatott szövetségi kapitánya volt, négy mérkőzésen egy döntetlen és három vereség volt a mérlege.

Nem vállal többé edzői munkákat Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya – árulta el a 70 éves belga szakember az egyik helyi lapnak, írta meg a Nemzeti Sport.

Leekens egy éve munkanélküli: 2019 januárjában vette át az iráni élvonalbeli Traktor Szazi irányítását, ám tavaly május végén távozott. 2018 első felében a magyar válogatott szövetségi kapitánya volt, négy mérkőzésen egy döntetlen és három vereség volt a mérlege. Pályafutása során 26 állomáshelye volt, a magyar mellett másik három válogatottat (belga, tunéziai, algériai) is irányított.

„Tanácsadóként talán még vállalok munkát, de edzőként többé már nem – mondta a Het Laatste Nieuwsnek Georges Leekens. – Fantasztikus karrierem volt. Különböző országokban különböző kultúrákat és vallásokat ismertem meg, nagyszerű emberekkel dolgozhattam együtt. Boldogan tekintek vissza a pályafutásomra.”

(Nemzeti Sport)

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Neeeeeeeeeeeem.

Magyarországon lehet tanácsadó. Bármennyit kérhet.

Mentségére legyen mondva a Magyar foci válogatottból utoljára és előtte is talán Dárdai hozott ki valamit.

Szvsz eleve átmeneti megoldásnak hozták, míg Rossi be nem fejezte a szezont a DAC-cal. Összesen négy barátságos meccsen ült a padon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés