Szégyelljék magukat!

2020. május 10. 8:50

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Az ellenzéki politikusok ugyanúgy fognak járni, mint a szemétdombon szomorkodó SZDSZ.

„És ez most tényleg nem vicc. Vagy költői túlzás. A szabadságuktól megfosztott, a szegedi Csillag börtönből otthoni munkát végző, milliós fizetésből nyomorgó függetlenobjektív újságírók egy jelentős része tényleg így gondolkozik. És beszél. Meg ír. Ilyen és ezekhez hasonló hazugságokkal hülyíti a külföldi barátait. Ilyen nyilvánvaló valótlanságokat segítségül hívva árulják a hazát. És közben a szemük sem rebben.

Még akkor sem, mikor az Európai Bizottság alelnöke cáfolja meg a hazugságaikat. Főnökeikről, az ellenzéki politikusokról nem is beszélve. Jakab Péter tegnapelőtt is ugyanúgy bement a lelakatolt parlamentbe óbégatni, mint eddig. Egy pillanatig sem érezte kellemetlenül magát. Még most sem. Pedig nem olyan régen még ő volt, aki államcsínyt emlegetett a koronavírus-törvény kapcsán.
Gyurcsány Ferenc sem nézegeti hazugságon kapott kiskamaszként zavartan a cipője orrát, hanem végtelen hosszúságúnak tűnő hatásszünetekkel operálva, bukott büfészínészként szerepelget az Országházban. Holott a törvény benyújtása után Orbán teljhatalmától rettegte össze-vissza magát. Dobrev Klára pedig külföldi újságíróknak tartott előadást, ahol arról értekezett, hogy a magyar kormány nem a vírus, hanem a demokrácia ellen harcol.

Az ellenzéki politikusok pont úgy fognak járni, mint a történelem szemétdombján szomorkodó SZDSZ. Amelyik addig riogatott a nem létező nemzetiszocialistákkal, fasisztákkal meg a zuhogó barna esővel, hogy a választók végül már csak kiröhögték a csak az ő fejükben létező démonjaikkal harcoló, a nácikkal való riogatásból élő liberálisokat. Amelyik párt sikeresen járatta le és tette szitokszóvá a liberalizmust és szüntette meg hazugságaival saját magát.

Szégyelljék magukat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Apáti, jó seggnyalónak lenni?"
----
Azzal gondolom tisztában vagy, hogy a te bejegyzésed is seggnyalás.
Milyen érzés?

Ami izgalmas - és fontos - kérdés: tudatában vannak-e, bal-lib-jobbik-zöldek, hogy A) kiket szolgálnak, vagy B) a globálfasizmus hasznos idiótái?
A végeredményt tekintve mindegy, de B)esetben talán magyarázható.
De csak egy pontig, mert lehetetlen, hogy információk nélkül politizálna bárki, tehát az A) a megfejtés. Ebben az esetben pedig a legszimplább, legaljasabb hazaárulók, mint minden hazája, népe érdekei ellen működő korcs.
Gyurcsány, ráadásul, miniszterelnökként megkapta az infókat, milyen erők veszélyeztetik a magyar nép létezését, életét. Pontosan leírva, tényszerűen.

Na, látod ebben különböznek a NOmentumtól. Náluuk a portás is
okosabb a vezérnél.

https://www.youtube.com/watch?..

Árcsomagolják a másodlagos frissességű elveket sztaniol papírból
zsírpapírba.

Rajk is fel volt függesztve. Ő is szégyellje magát.

"Az egész ellenzék kezd egy azonosíthatatlan masszává összeolvadni."

Évek óta tart ez a folyamat. Szerintem 2022-re válik véglegessé a dolog, és akkor lesz ennek a formációnak a főpróbája is. Ha nem válik be, gyorsan széteshet.

Ez egy baromság, Orbán Orbán stábja minden területen felkészült szakemberekből áll. Ehhez képest a semmiféle közgazdasági képzéssel nem rendelkező egykori hadügyminiszter Szekeres Imre az MSZP gazdasági tagozatának elnöke, hogy csak egy példát említsek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés