Hírek rólunk a nagyvilágból

2020. május 8. 17:48

Tutiblog
PestiSrácok.hu
Orbán egyszerre költ túl sok, és túl kevés pénzt a gazdaság túlélésére.

„Járvány és karantén idején nagyon fontos, hogy a megfelelő szervek gondoskodjanak az otthonmaradó egyének felhőtlen szórakoztatásáról is. Nos, mi tényleg végignéztük, mi van a CNN-ZDF-444-24-en, hogy nektek már tényleg ne kelljen!

Christiane Amanpour ma megkérdezte Szijjártó Pétertől, hogy mit szól ahhoz, hogy Orbán Viktor május 3-án megbukott, amiről ő független és megbízható magyarországi hírforrásokból értesült. Egyes hírforrások szerint ez legkésőbb 2011. május 3-án történni fogott vala majd (újmúlt nyelvtan). Szijjártó Péter ezután olyasmit mondott Christiane Amanpournak, amit ő számára újnak minősített.

Egy új, eddig csak az elméleti tudományokban létező, izgalmas gondolatkísérlet megvalósulását láthatjuk mostanában. Magyarországon most egyszerre van túl sok és túl kevés lélegeztetőgép, amelyek száma a népjólét alapegysége, de egyébként most már mégse fontosak, hogy sokan lettek. Egyszerre szabadítottak fel túl sok kórházi ágyat, amelyek már egy hónapja el fognak volt fogyni vala (már újmúlt van érvényben). Orbán egyszerre költ túl sok, és túl kevés pénzt a gazdaság túlélésére.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Az MSZP ma tudatosan nem volt hajlandó megemlékezni arról, hogy 30 éve hordunk népviseletet. Az apróra olvadó kis szerény párt minden megmaradt energiáját a magyar nyelv rigorózus és kérlelhetetlen szabályai ellen való harcra fogja fordítani. ,,

Ütős!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés