Házmesterország házmesterhőse

2020. május 8. 9:39

Puzsér Róbert
Facebook
Miért legyen kutyák királya, ha királyok kutyája lehet?

„Majka nem is oly rég még azzal a pitiánerséggel hívta fel magára a figyelmet, hogy a Nemzeti Kulturális Alaptól tarhált pénzt a befizetett adóból ByeAlexszel bűnszövetkezetben előadott erőszakolós slágeréhez. Az alávaló nívójú zene és szöveg annak ellenére támogatást nyert, hogy a két előadó Magyarország legjobban fizetett kultúrbűnözői közé tartozik – mint ismert, Majkát Mészáros Lőrinc televíziója, ByeAlexet az RTL Klub tartja. Képernyőn.

Nos, ez a Majka ezúttal azokat a zenészeket gyalázza, akiknek volt pofájuk a járványhelyzetre hivatkozva egyszeri, nagyjából százezer forintnyi támogatást felvenni. A népszerű trashceleb ezúttal olyan művészeket köpköd, akik tényleg áldozatai a járványnak, akik vele ellentétben nem egy országos sugárzású kereskedelmi tévécsatorna címeres pojácái, akik vele ellentétben soha nem voltak Andrew G. Vajna kártyapartnerei, s akik vele ellentétben most minden jövedelmüket elveszítették. Bizonyára akad köztük, aki nem szorul rá a százezer forintra, de neki hadd kelljen már a lelkiismerete, és ne egy zsákmányon hizlalt, szerephazugság-zavarodott önkéntes csendőr előtt elszámolnia.

Majka, az alattomos vamzer büszkén pályázik házmesterország hiphop-házmesterének címére. Eljön-e a nap, amikor ezt a hírneves senkit nem a nála szegényebbek pénze, nem a neki kiszolgáltatottak kábítószerezése sérti, hanem mondjuk az ország kifosztása, amit a politikai és gazdasági uraságok elővezetnek? Eljön-e a nap, amikor nem a százezer forintos segély, hanem a százmilliárdos lopás láttán horgad fel az ózdi hős tizenkilenc megyeszerte legendás igazságérzete? Mészáros Lőrinc és a TV2 Majkát azonban épp házmesterország házmesterhősének tartja. Miért legyen kutyák királya, ha királyok kutyája lehet? Finom, alig rágott falatok hullanak a gazda asztaláról: Majka papa jóllakhat – mindenki más takarodjon a közpénzek közeléből! Az mind a kutyák királyáé.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kína biológiai fegyvere a vuhani vírus.
Ez az igazi kihívás most.

Ha nem csomagolna mindent politikai szendvicsbe, egészen élvezném az ilyen odamondogatást. Ez a Majka nevű valóban egy címeres senkiházi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés