Az aláírás

2020. május 7. 9:22
A nevezett egyezmény teljes értelmetlenségét egyetlen dolog bizonyítja igazán, jelesül az, hogy az Európai Parlament is támogatja.

„A magyar parlament politikai nyilatkozatban elutasította az Isztambuli Egyezmény aláírását. Eddig a hír. Aztán persze ellenzéki oldalon lőn sírás-rívás és fogaknak csikorgatása. Az ellenzék ismét elemében érezhette magát, hiszen olyan ügyben dühönghetett, amely nekik tökéletesen megfelel. A ragály kezelése kapcsán ugyebár nem nagyon tettek hozzá semmit a dologhoz, sőt inkább akadályozták a védekezést, és ez – lévén kapcsolatos a valósággal – rögtön ki is derült.

Most viszont ismét a kedvenc gumicsontjuk került elő, valami olyan, aminek semmi jelentősége nincs, ám ideologikus elemeket tartalmaz, lehet tragikus bejelentéseket és színpadias felszólalásokat tenni; amúgy meg senkit sem érdekel és semmi értelme sincs. Igazi ínyencség a haladó sajtónak is.

A nevezett egyezmény teljes értelmetlenségét egyetlen dolog bizonyítja igazán, jelesül az, hogy az Európai Parlament is támogatja. Az ilyen ügyek ugyanis, melyeket az EU parlament támogat, az esetek döntő többségében képtelen marhaságoknak bizonyulnak és szerencsére nem is lesz belőlük semmi. Az egész Parlament egy nagy, kényelmes és rendkívül drága tébolyda, ahol a képviselők az ápoltak – tisztelet a kivételnek – és a nagyvállalatok, bankok lobbistái, akik pontosan tudják mit csinálnak, ők az ápolók.

Zárójel. A tébolydák mindig drágák, különösen azért, mert a kuncsaftok – minden kezelés ellenére – nem szoktak meggyógyulni, így életük végéig vigyázni kell rájuk, hogy meg ne harapjanak valakit. Érdekes megfigyelés azonban, hogy az idő előrehaladtával, az ápolók hasonulni kezdenek védenceikhez és egy ponton túl már nem lehet őket megkülönböztetni egymástól. De hát, ha nekik így jó…Zárójel bezárva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Isztambuli egyezmény pont olyan mérgezett szendvics, mint a négyigenes szavazás volt annó, nomeg a jóságos G. Soros támogatásai.
Az a baj, hogy a libsik folyamatosan ilyen szendvicseket fognak az orruk alá tolni, amíg a muszlimok ki nem irtják őket.

Ez is jó:

"
A nők, a földkerekség országai között, az atlanti civilizációban rendelkeznek a legkiterjedtebb jogokkal, élvezik a lehető legnagyobb jogi, államigazgatási védettséget, mégis pont itt harcolnak a legelkeseredettebben a "férfiuralom" ellen. Az itt élő férfiak kapják a vádakat és szemrehányásokat, lassan már azért is, hogy pusztán léteznek. Azt a lovat ütik, amelyik húz - amint a népi bölcsesség tartja.

Még véletlenül sem próbálják őket mondjuk a mohamedán országokban, vagy Afrikában védeni. Pedig ott tényleg lenne mit tenni az érdekükben. Csakhogy a lelkes nőjogi aktivisták csak ott képesek a védeni a nők érdekeit, ahol, paradox módon, ehhez joguk van, ami viszont arra utal, hogy akkora baj talán nincs is.
"

Remekül összefoglalja a modern feminizmus alapvető ellentmondását.

Tök mindegy, ugyanannak a trollnak a sokadik nickje ez is. Inkább tiltsd le, fölösleges üzengetni neki.

Nagyon egyszerű: előjogokat akarnak, a férfiak másodrendűvé fokozását (ezért is feminizmus a mozgalom neve, és nem equalizmus)
Most még ezt meg kell magyarázni azzal, hogy ez azért van, mert a férfiak gonosz, elnyomó lények.
Ha a nyugati elhülyülés tovább folytatódik (szerintem nem fog, ez már a végnapjai), akkor húsz év múlva, a következő generációnak már indoklás sem kell, egyszerűen csak annyit mondanak, hogy a nőknek ez jár, a férfiaknak meg az.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés