Megírtam a világ legtitkosabb, legleleplezőbb cikkét

2020. május 6. 15:02

Bohár Dániel
888.hu
Hogy nem igaz, az nem baj, majd ha lebukok, hogy megint a fake newst tolom, akkor a cikk végére beteszek egy javítást 5 nap múlva.

„A névtelenséget kérő forrásom egy névtelen forrásának inkognitóban lévő ismerősének a haverja adta az információkat, aki mivel fél, hogy elveszti az állását (Orbán miatt), ezért kérte, hogy ne fedjem fel a személyét. Tudom. Elsőre kuszának tűnhet, de tutira biztosak és hitelesek az infók. Keddi nap volt, tavaszi csípős reggel, amikor felkeresett a névtelenséget kérő forrásom egy névtelen forrásának inkognitóban lévő ismerősének a haverja, aki – mint már tudjuk – fél, hogy elveszti az állását, ezért azt kérte, hogy ne fedjem fel a személyét. Tiszteletben tartom a kérését, mondjuk az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy fogalmam sincs, kiről van szó, ha akarnám sem tudnám felfedni, de ez a sztori szempontjából irreleváns.

A lényeg, hogy nagyon ütős a történet. Hogy nem igaz, az nem baj, majd ha lebukok, hogy megint a fake newst tolom, akkor a cikk végére beteszek egy javítást 5 nap múlva. Addigra körbefut, átveszi mindenki, senkit nem fog érdekelni, hogy kamu. Még bocsánatot sem kell kérnem, ez a legjobb.

Na, de elkanyarodtam a legtitkosabb, legleleplezősebb cikkemtől, ami ugye full igaz, elég csak megnézni a névtelenséget kérő forrásom névtelen forrásának inkognitóban lévő ismerősének a haverját, akinek távoli rokona az orvos, aki köpött az egészségügy valódi állapotáról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"... igazi független/objektív újságíró vagyok, akinek a munkássága semmi másra nem terjed ki, mint az Orbán-kormány megbuktatására ..." - Ez a legjobb.

Fake news:
Fizikai munkával keresi a megélhetésrevalót lölő.
A segédmunkása a vej.

Ne ezt próbálja valaki túlszárnyalni!

Pár hete volt róla szó:
az nem megy, hogy van egy 10 ezer karakteres "állítás",
az első 999o karakter gyalázkodó hamis hír,
az utolsó tízben rövid megjegyzés:
a fentiek nem bizonyítottak.
és a "MAGYAR" "BÍRÓSÁGOK" elfogadják a védekezést:
hisz a cikkben feketén-fehéren szerepel: nincs bizonyítva.
Igen, amit a cikk végén 1000 olvasóból 999 már nem olvas el.
Hisz a szörnyűlködés már előtte megvolt, az olvasót azzal jóllakatták.
Ezt csinálja az aljamédia 168, 444, ATV (a Híradó kivétel egyedül) Népszava, Index, és a jó világrab.szató qrva anyjuk tudja, mennyien még...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés