Sosem volt még ilyen rossz a megítélésünk Európában

2020. május 1. 9:10

Magyar Liberális Párt
MTI-OS
Bízunk benne, hogy az Európa-párti ellenzék 2022-ig tovább erősödik.

„Az unióhoz való csatlakozásunk, sőt a rendszerváltás óta sohasem volt olyan rossz hazánk megítélése Európában, mint most. Az Orbán-kormány az elmúlt 10 évben a demokrácia szisztematikus lebontásával mindinkább hátat fordított az európai értékeknek. A Fidesz-közeli üzletemberek az uniós támogatások igazságtalan elosztásával felbecsülhetetlen vagyonra tettek szert. Mindeközben Orbán Viktor és kormánya hazugság- és gyűlöletkampányok sorával próbálja Európa ellen hergelni a magyarokat.

Az elmúlt években Magyarország nemcsak értékeiben, de gazdasági tekintetben is egyre távolabb került Európától. A régiós versenytársaink is sorra lehagynak bennünket, ezért ha a jelenlegi kormány uralma alatt kívánnánk csatlakozni a közösséghez minden bizonnyal elutasítanák. Hazánk elszigetelődését és leszakadását csak a kormány leváltásával lehet megállítani.

Ennek első lépése 2019-ben megtörtént, Budapesten és tíz megyei jogú városban szenvedtek vereséget a kormánypárt jelöltjei. Bízunk benne, hogy az Európa-párti ellenzék 2022-ig tovább erősödik, és közös erővel véget vethetünk a Fidesz illiberális, unió ellenes politikájának. Magyarország pedig végre visszatérhet az európai fejlődés útjára.”

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mennyire jó is a svéd nyugdíjasoknak, akik eleve tudják, hogy halálra vannak ítélve, mert a liberális svéd kormány ítélte őket halálra, és nem valami fasiszta autoriter kormányzat! Hajrá emberek, holnap benneteket is szabadon halálra ítélhet a liberalizmus! És mivel liberális ítélt halálra társadalmi rétegeket, így az szabad, független és demokratikus halálos ítélet! Ezzel a nyugalommal a lelketekben kapkodhattok a levegőért és lassú keserves kínok között halhattok meg a liberalizmus és liberális demokrácia nagyobb dicsőségére!

Miért, kik ezek?:-))))
Hónapok óta hitüket sem hallottuk, nem is léteznek, csak néha böffentenek egyet.

Ann Coulter: egy liberális a kettős mércéről ismerszik fel.

És Európa megítélése milyen a világban? Például a gyarmatosító szenvedélyük következtében.
Hiszen a portugálok 1415-ben kezdték (EU),
a spanyolok 1492-ben (EU),
az oroszok 1580-ban,
a hollandok 1602-ben (EU),
a franciák 1605-ben (EU),
az angolok (britek) 1607-ben (EU),
a dánok 1620-ban (EU),
a svédek 1638-ban (EU),
a németek szintén 1638-ban (EU),
az osztrákok 1719-ben (EU),
a belgák 1885-ben (EU),
az olaszok szintén 1885-ben (EU),
végül a norvégok 1927-ben.

Inkább hazafiatlan népfront lesz az. A Brüsszeli Borg alázatos szolgái.

Ha van egy Magyar Liberális Párt, akkor miért kéne a többi pártnak is liberálisnak lenni? Ugyanezt kérdezem európai viszonylatban is.

A hábo9rú után Rákosiék követelték, hogy a többi párt is ugyanazt vallja, mint ők, vagy eltüntetik őket. Így is történt. Most is így lesz?

A Liberális párti kígyó a farkába harap: az európai liberálisoktól jövő "rossz megítélés" az itthoni mikropártocskából kesergést vált ki. Először legyenek mérhető párt, s azután álmodozzanak kormányváltásról.

Európa földrajzi középpontja talán Tállya. Ha távolodunk Európa, de legalább is az EU többi országától, azt csak a reménybeli föderális unió országait szétrepítő röperő okozhatja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés