Román nagykövetnek Szabó Tímeát!

2020. április 25. 18:46

Szakács Árpád
Magyar Nemzet
Keresve sem találnának jobb embert érdekeik védelmére.

„2002-ben Budapesten ünnepelték a románokkal a balliberális magyar pártok Erdély elcsatolását, a Momentum Mozgalom nemrég egy román nacionalista párt kampányát segítette, szemben az RMDSZ-szel és még sorolhatnánk… De elég, ha csak a történelmi múltra tekintünk vissza, láthatjuk: a románok politikusai mindig nácibbak voltak a náciknál, köpönyegforgatóbbak a köpönyegforgatóknál, tolvajabbak a rablóknál. A magyar balliberális oldal pedig mindig hazaárulóbb volt a hazaárulóknál, internacionalistább az internacionalistáknál, magyargyűlölőbb a magyargyűlölőknél. Micsoda szimbiózis, összetartozik, mint zsák és a foltja.

Szóval: ennyi közös vonás után nem csoda, hogy Szabó Tímea ügyére a román nagykövet rácsapott – hogy szépen fogalmazzak –, mint gyöngytyúk a kavicsra. De ne aggódjanak, megeszik ezek a kavicsot is, a balkáni román politika gyomra mindenhez hozzá van szokva.

A román diplomáciában tényleg sok fontos és okos szakértő tevékenykedik. Viszont ennyi értékes embert felesleges egy városban, Budapesten tartani, így kedves szomszédunk igazán kinevezhetné román nagykövetnek Szabó Tímeát, keresve sem találnának jobb embert érdekeik védelmére.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szíjjártót meg a kínai követnek!

10/10 :))))

A cikk javaslata, és a te névválasztásod is. :)

(Sokadszorra teszem fel a kérdést: EZEKRE akarja bárki is leváltani az Orbán-kormányt? EZEKRE?!?)

Esetleg arra is tudod a választ, hogy Magyarország miért szállít külföldre védőfelszerelést, amikor itthon sem jut mindenkinek??
Merthogy Szabó Tímea ezt kérdezte, semmi mást.

De azért a kérdésre is fogsz válaszolni, vagy maradsz a személyeskedésnél, mert az nem igényel agymunkát??

A tények makacs dolgok:

"Nincs kellő mennyiségű védőfelszerelés a magyar egészségügyi dolgozóknál a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint sem. A csütörtöki Kormányinfó sajtótájékoztató végén hangzott el:

444: Több olyan orvos, aki olyan helyen dolgozik, ahol koronavírus-gyanús betegeket ápolnak, azt nyilatkozta, hogy vannak felszerelések, amik ugyan egyszerhasználatosak, mégis fertőtlenítés után újra használják őket. Ilyenről önök is tudnak?

Gulyás Gergely: Igen. Dolgozunk azon, hogy ez a képesség minden védőfelszerelésre adott legyen. Ilyen képességünk pillanatnyilag nincsen, de lehet, hogy néhány napon belül lesz. Számtalan területen próbálunk sajátmagunk is előállítani a védekezéshez a jövőben esetleg hiányzó termékeket, gépeket, eszközöket."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés