Gyurcsány: Le akarnak csukatni, de nem fog sikerülni! (videó)

2020. április 24. 17:56
A DK elnöke szerint a párt túl fogja élni a támogatások megvonását, mivel volt már szegényebb is.

Gyurcsány Ferenc legújabb videójában a DK elégett iratairól, és a párt támogatásának megvonásáról beszélt. Mint ismeretes, egy 2018 novemberi tűzben leégett a Demokratikus Koalíció irodája, a párt sok irata megsemmisült, aminek következtében az Állami Számvevőszék kilátásba helyezte a párttámogatás megvonását.

„Bennünket tesznek felelőssé a tűz következményeiért” – mondta a videóban Gyurcsány, aki szerint a DK túl fogja élni a forrásmegvonást, mert a párt volt ennél sokkal szegényebb is. Saját magáról szólva kijelentette: az elmúlt tíz évben sokszor akarta lecsukatni „ez a rendszer”, de egyszer sem sikerült, és most sem fog.

Összesen 213 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki nem sz@rja le ezt a majmot?! Megint az önértékelési zavarát igazolja, azt hiszi fontos ember.

Ferenc! Magát nem lecsukni akarják, hanem az OPNI-ba akarják küldeni. Ezt azonban még időben felszámolta.

Hazudik. El kell olvasni az ÁSZ kiadott cafolatat.

,,

A Demokratikus Koalíció elnöke és képviselői hazugságokat terjesztenek az Állami Számvevőszék törvényesen zajló, folyamatban lévő ellenőrzéséről, amelyekkel megpróbálják félrevezetni a közvéleményt. Ezért az ÁSZ az alábbi tényeket teszi közzé.

Az Állami Számvevőszék nem helyezte kilátásba a Demokratikus Koalíció költségvetési támogatásának felfüggesztését. Az ÁSZ nem írt semmi ilyesmiről a DK elnökének megküldött jelentéstervezetben. A párt hazugságot terjeszt ezzel kapcsolatban.
A DK nem adta át korábban az Állami Számvevőszéknek a 2017-es és 2018-as gazdálkodására vonatkozó pénzügyi dokumentumokat. Az Állami Számvevőszék a jelenleg ellenőrzés alatt lévő 2017-2018. évek tekintetében korábban kizárólag a 2018. április 8-i országgyűlési választást megelőző, 50 napos kampányidőszakra vonatkozóan végzett ellenőrzést a Demokratikus Koalíciónál. A jelenlegi ellenőrzésben érintett, összesen 730 napból tehát 680 napra vonatkozóan korábban nem adott át dokumentumokat a DK az Állami Számvevőszéknek.,,
https://asz.hu/hu/sajtokozleme..

Gyurcsány Öszödön megmondta: Gyerekek, nem vagyunk tökéletesek! Egyáltalán nem. Nem is leszünk.

Mennyire igaza volt!

Feri, ne félj...Olvasom, hogy Böjte Csaba a megtisztulásról beszél, előtted is szabad az út.

Ne félj, a Fidesznek szüksége van Rád ahhoz, hogy legalább 2030-ig kormányon maradjon.

De biztosan jóérzéssel tölt el, hogy a mandineren kommentelő DK-s csodálóid is naponta a forradalomról álmodoznak, a rózsadombi villák megrohamozásáról, hogy a Momentum, Putyilov-gyári munkásai is a nagypapa albumából elővették Sadr, Az utcakő a proletárok fegyvere című alkotását, s Ők is forradalmi lázban élnek, a Momentum is kész meghalni érted.

nekem meg Rólatok Edvard Munch, A sikoly című alkotása jut az eszembe........ugye nem voltam olyan vulgáris, mint a Ti itteni ketrecharcosaitok. Talán mert Ők, az egyébként nagy tudású és emberként is nagyszerű, szimpatikus P. Szűcs Juditnál - tudod, az utolsó baloldali értelmiségi, Iván élettársa - nem tanultak esztétikát. sztétikát.......

Fegyencnek ez már a többedik megnyilatkozása az ügyben: volt már fenyegetőbb, volt már könyörgőbb, most éppen ál-objektív húrokat penget - némi harcias és ál-pátoszos mellékzöngével -a nemzet Fegyence. Ő a nemzet Fegyence, aki lehet, hogy nem volt/lesz csíkos ruhás fegyenc / bár bőven rászolgált már erre /, de nem fegyencként is Fegyenc!

Nekem is föltűnt.

Bár sokan szívesen látnák börtönben a MÁV Cargo, Malév, egyéb kisebb-nagyobb stiklik, de talán leginkább a "deviza" hitelezés országra való rászabadítása miatt, nem fognak belőle mártírt csinálni.

Igen, nagyobb kontraszt a két ember között nem is lehetne.

Fletó baszod, ne járj ilyen állapotban a padlásra videózni, mert leesel!
Komolyan!

Rajta, menj ki az utcára és ott kiabáld!

Nem hinném, hogy fidesz le akarná csukatni a saját szavazatbányáját.

Nem. Az összes irat ott van a Keresztmama széfjében. Először ezeket
szedték össze, csak ezután jöttek a benzines kannával.

Lecsukatni? Le vagy te szarva, részeg disznó.

Ezt mondja minden autótolvaj vagy kábszer pusher.

Gyurcsányt nem lecsukatni kellene, csak egy ásót, csákányt a kezébe adni, rabláncra fűzve, és engedélyt adni, "Ássál Feri, lefelé, lefelé..."
...És amikor odaérne, hogy MINDEN ALJASSÁGÁÉRT, AMIKET A MAGYAR NÉP ELLEN ELKÖVETETT, BOCSÁNATOT KÉR, NAPONTA SZÁZSZOR, felhúzni a gödör mélyéről és egyenes adásban picsán rúgni.

A fideszes Borkaiéknál meg a csőtörés miatt semmisültek meg a terhelő dokumentumok.
Ezek után mondj csak 1 különbséget a Fidesz meg gyurcsányiék között, he tudsz!
Ja és nem volt taggyűlés se.

Emberbarát lennék, és egy ilyen lefelé ásós intermezzó talán segíthetne Ferencen valamicskét...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés