Orbán Viktor vasárnap is folytatta kórházlátogató körútját

2020. április 12. 12:06
A miniszterelnök vasárnap is útra kelt, ezúttal a szekszárdi Balassa János Kórházban tett látogatást.

Orbán Viktor vasárnap is folytatta kórházlátogató körútját, ma a Tolna Megyei Balassa János Kórházban tett váratlan látogatást; az ellenőrzés keretében végigjárta – majd a közösségi oldalán bemutatta – a Covid-gyanús vagy igazolt fertőzöttek szakmai eljárásrendnek megfelelő ellátási helyszíneit – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A szekszárdi egy pavilonkórház, ahol külön épületekben helyezhetik el a különböző betegségekben szenvedőket. A miniszterelnök megtekintett két kórtermet, ahol a későbbiekben nagyobb számban tudnak lélegeztetni intenzív ellátásra szoruló betegeket. A főorvosi jelentésből kiderült, hogy az intézményben most egy, bizonyítottan koronavírusos személyt kezelnek, de a kapacitások maximális igénybevételével egyidőben közel 180 ágyon folyhat a fertőzöttek ellátása. Látogatása végén a miniszterelnök gratulált a kórház felkészültségéhez.

(MTI)

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

X, nem tudom, hogy eddig hogyan kerülted el.

USA, Svédország, Franciaország, Olaszország, Belgium, Hollandia... a világ leggazdagabb országai... nagyságrendileg nagyobb lakosságarányos halálozással, mint Magyarország.

X, de tényleg.

Tegnap írtam, hogy az itt kommentelő ellenzékiek szellemileg, intellektuálisan a tizedik vonalat képviselik, a primitív bunkókat. Az ellenzéki elit is kezet mos ezek után, de hát kellenek ezek is a napi gyűlöletkeltéshez. Változatlanul javasolom, hogy normális ember ne kezdjen el velük beszélgetni.........tekintsük őket levegőnek, én el sem olvasom, hogy mit írnak, nézem a nevet, s olvasok, vagy lapozok.

Hát jó pár DK-s ketrecharcos virult ki az infúzió után, de legalább a családjuk, az orvosaik jobban vigyáznának rájuk.

A csak a tényekkel foglalkozóknak érdemes elolvasni a Washington Post, Anthony Fauci immunológussal kapcsolatos írását. Trump elnök feltette neki a kérdést, miért nem lehetne a járvánnyal elárasztani Amerikát? A nyájfertőzés logikájából kiindulva.

Fauci válasza: "Elnök úr, nagyon sok ember halna meg." A tudósokat, orvosokat egyre jobban frusztrálja a járvány elnöki, politikusi kezelése, annak során a gazdasági megfontolások elsődlegessége.

Fauci szerint sok ember életét menthette volna meg, ha előbb szigorítanak, az amerikai vezetés e téren késlekedett. Az immunológus bírálta az angol miniszterelnököt is, aki szintén későn ismerte fel a veszélyt, s az egyetlen járható kezelési módot, a karantént.

Fauci bizalmatlan a különböző orvosságokkal kapcsolatosan is, mert szerinte még nem bizonyosodott be a hatékonyságuk.

Véleménye szerint novemberben térhetnek vissza a normális élethez. Trump mellett dolgozik egy hat fős, orvosokból, tudósokból álló csoport, s ennek tagja Fauci.

Szóval ami biztos, az a bizonytalanság, minden téren, s még nagyon távol vagyunk attól, hogy végleges mérleget vonjunk az egyes intézkedések kapcsán.

A Karácsony Gergely nevű tömeggyilkos bűnhődni fog!

Te konkrétan elmebeteg vagy. Ha az elmúlt 10 évben semmi másra nem költenek, csak és kizárólag egy beláthatatlan természetű járvány elleni védekezésre, aminek a tüneteit sem ismerik, valószínűleg akkor sem lehetett volna maradéktalanul felkészülni. Ezzel az energiával azt is megkérdezhetnéd, miért nem találták fel a járvány kitörésére a vakcinát.

DK és a szatellitpártjai egyre megy.
X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés