Az egészségügyben dolgozóknak

2020. április 10. 14:29
Magyar borászok
Közlemény
Mi, magyar borászok 12000 palack bort ajánlottunk föl és szállítunk ki 30 egészségügyi intézmény dolgozóinak ezekben a napokban.

„Tisztelt Egészségügyi dolgozók! Kedves Barátaink!

Lassan három hónapja lélegzetvisszafojtva figyeljük az embert próbáló küzdelmüket. Köszönjük Önöknek, amit az emberekért, az országért és mindnyájunkért tesznek! A Pannon Bormíves Céh borászai, a Borászok Borásza közösségének tagjai szőlő és bortermelő kollégáinkkal együtt tesszük a dolgunkat és mindent elkövetünk azért, hogy az ország reánk bízott részét rendben tartsuk, és ha egyszer a járvány végére érünk, normális világban folytathassuk az életünket.

Az Ünnep közeledtével mi egyetlen dologgal rendelkezünk, amivel kifejezhetjük Önök iránti szeretetünket és nagyrabecsülésünket, ami legalább az ünnep óráira visszavezetheti Önöket egy másik, a kórházinál lassúbb és meghittebb, normális életbe. Azt szeretnénk, hogy nagyon sokuk ünnepi asztalára kerüljön 1-1 palack gondűző bor a legjobbakból. Mi, magyar borászok 12000 palack bort ajánlottunk föl, szállítottunk és szállítunk ki 30 egészségügyi intézmény dolgozóinak ezekben a napokban. (egyes esetekben az intézmény-vezetők kérésére pedig később)

Szeretettel kívánunk Önöknek és családjaiknak Áldott Húsvéti ünnepeket!

Magyarországon, 2020 Húsvétjára készülőben

Frittmann János, Rókusfalvy Pál, Szepsy István, Heimann Zoltán, Eszterbauer János, Dúzsi Tamás, Sebestyén Csaba, Vesztergombi Csaba, Debreczeni Mónika, Szőke Mátyás, Szeremley László, Gere Attila, Tiffán Ede, Gere Tamás, Bock József, Jekl Béla, Bolyki János, Gál Tibor, Tóth Ferenc, Lőrincz György, Thummerer Vilmos, Légli Ottó, Légli Géza, Konyári Bori, Bussay Dóri, Figula Mihály, Áts Károly, Grand Tokaj, Demeter Zoltán, Miklós Csabi, Kovács Tamás, Laposa Bence, Guden kisbirtok, Budapest Bortársaság, Pannonhalmi Apátság, Babarczi Pince, Jásdi István és mások”

(Forrás: közlemény)

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedves egészségükre!

Ha adtok néhány palackkal nekem, én szívesen megiszom az egészségükre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés