Megrendült világ

2020. április 7. 10:04

Kondor Katalin
Magyar Hírlap
Már nem titkolhatják el a Föld túlnépesedésének gondját, már nem hazudozhatnak lényeges társadalmi problémákról a politikai korrektség álcája alatt.

„A kényszerű elcsendesedés idején tényleg több, folyton »elszabotált«, elmulasztott tevékenységre jut ideje az embernek. Jó ez így. A minden rosszban van valami jó mondás igaz­ságát bizonyítja. Akár fióktakarításról, könyvtárrendezésről, régi feljegyzések átválogatásáról legyen is szó, örömmel állapítja meg az ember, végre ezt is el tudta végezni. Én is így voltam ezzel. Rátaláltam például egy kilenc esztendővel ezelőtt elrakott írásra, amelyet a maják naptára ihletett. Mindig tudtuk, hogy okos és különös emberek voltak a maják. Naptáruk tanúsága szerint a 2012. esztendő egy több ezer éves időszak végét s egy új korszak kezdetét jelenti. Emlékszem, akkoriban igencsak sokan hozzászóltak a hirtelen megszaporodó világvége-elméletekhez, köztük komoly tudósok is, holott a maják »mindössze« korszakváltásról jövendöltek, s nem Földünk végnapjait vetítették előre. S ebben bizony szerintem igazuk volt. Eltelt csaknem egy évtized, s maják ide, maják oda, a világra figyelő ember világosan megláthatta, hogy végvonaglásban vergődik a Föld népe.

A vég csak ritkán egyetlen pillanat. A korszakvég sem. Kitörölhetetlenül belém vésődött gyermekkorom számomra szörnyű élménye, amikor a levágott fejű pulyka még néhány kört futott az udvaron, mielőtt kilehelte a lelkét. Ilyesmit művel az utóbbi évtizedekben az emberiség. Nem tudja, vagy nem akarja tudni, hogy azok a körök, amelyeket fut, már semmire sem jók. Az a létforma, amit folytathatónak hisz, már nem folytatható tovább. A kicsit is érdeklődő és érzékeny emberek hosszú évek óta sejtik ezt. Csak a hangjuk – sajnos – nem jut el a világot uralók füléig. Vajon ezen urak most, hogy a világrendet egy különös vírus felforgatta, elgondolkodnak-e azon például, hogy egy véges erőforrásokkal rendelkező földgolyón már nem papolhatnak tovább a növekedésről, erről a varázsszónak kinevezett ostobaságról. Már nem titkolhatják el a Föld túlnépesedésének gondját, már nem hazudozhatnak lényeges társadalmi problémákról a politikai korrektség álcája alatt. Sejtik-e, hogy immár nehéz lesz elhitetni az emberekkel, miért a földgolyó lakosságának mindössze tíz százaléka birtokolhatja a javak hetven-kilencven százalékát.

S rájönnek-e, hogy álságos és természetellenes elméleteiket multikultúráról, genderideológiáról, meg arról, hogy a kapzsi pénzhatalom fogja megoldani a világ gondjait, már nem lehet elfogadtatni a gondolkodó s nem valaki csatlósának szegődő emberrel. Mert nincsenek igazi érveik, azért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A túlnépesedés első számú okozója - ez embertelenül hangzik elsőre - az érdekvédők, jogvédők, az NGO-k tevékenysége.
Mindezek azonban csupán a romboló jéghegy látható csúcsai, a mögöttük álló erő a világromboló.
Amely a lopott, titkolt, a nyilvánosság elé NEM LÉPŐ HATALMÁT titkolja minden elképzelhető ÁLHUMANISTA propagandával.
Ennek folyománya a rengeteg gyermekszületés a világ elmaradott részein, beleavatkoztak az életükbe, egyetlen önmegvalósítást, a szex folytonos "művelését" ösztökélve már gyerekember kortól.
Ezek az esélytelen kisembermilliók, milliárdok felnőve csak még esélytelenebbek maradnak, és újra termelik az újabb esélytelenek generációit hatványozott mértékben.

A teremtő rendjével az megy szembe, szerintem, amikor ivarérett gyerekembereket gyermeknemzésre ösztönzik.
És arra, hogy ne egy, ne kettő, hanem lehetpőleg évente csináljon gyerekeket.
és ha nem tudja az ellátását biztosítani - a NEVELÉSRŐL most ne beszéljünk - akkor KÖVETELJE AZ ÁLLAMTÓL, A KORMÁNYTÓL a csinált gyermekek eltartását, etetését, ruházkodását, szállását, fűtést, vizet, eü-ellátást, egészen 13-14 éves korik, mert akkor már felnőtt lesz, és segíííllyyy JÁÁÁR neki.

De te nem hagytad ki a semitákat, fejlődsz, de normál sosem leszel.

Akkor nézz utána, az Európába jövő migránsok első követelése micsoda.

Az ösztön a párosodásra irányít, de a párosodás nem azonos a gyermeknemzési és főleg nem a gyermek felnevelési ösztönnel, lépességgel.

Nem azért szaporodnak, hanem azért, mert a társadalmukat képtelenek elemi szinten megszervezni.
Ha egy afrikai ország törvényt hozna: agyonlőjük azt a 20 év alatti gyerekcsinálót, aki nem képes eltartani a gyermekét, a 20 év felettieket munkatáborban dolgoztatjuk a nevelési költségek előteremtésére, garantálom, 3 éven belül stabilizálódik, EMBERI ÉLETRE ALKALMASSÁ válik az az ország.

A fejekben kell rendet tenni, tehát visszatértünk mégis csak oda, amivel kezdtem:
OberEnnsinnen 2020. április 7. 15:41

Nem az a kérdés, hogy sok az ember.
Az EMBERBŐL soha nem lehet sok.

Ha az esélyteleneket népességnek nevezed, akkor - sajnos - van túlnépesedés, nem is kicsi.
Aki nem képes "verejtékes munkájával" a saját és családja kenyerét megszerezni, az nem népesség.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában