Elég volt a fakenews gyártásból

2020. április 4. 20:42

Varga Judit
Facebook
Mindenki döntse el maga, hogy ki hazudik ebben a történetben és ki játszik nyílt kártyákkal.

„Elég volt abból, hogy a liberális fősodratú médiumok elhallgatják a sajátjuktól eltérő véleményeket és folyamatosan félrevezetik az európai valamint a tagállami döntéshozókat és az európai polgárokat! A koronavírus-törvény és a befolyásos brüsszeli Euronews hírportál példáján bemutatom, hogy is működik a médiagépezet, amely bárkit, bármit, akár egy tagállamot is képes elszigetelni és befeketíteni, ha éppen a helyzet úgy kívánja:

1. Már napok óta nemzetközi sajtóössztűz zúdult a magyar kormány által a magyar emberek egészsége és biztonsága érdekében az Országgyűlésnek benyújtott koronavírus-törvénytervezetre, amikor az európai adófizetők pénzén fenntartott, szinte minden európai háztartásba eljutó, brüsszeli székhelyű Euronews hírportál március 24-én megkereste a magyar kormányt, hogy interjú keretében válaszoljunk a törvénnyel kapcsolatos kérdéseikre és kritikákra.

2. Mint a törvény előterjesztője, én vállatam az interjút, ami Skypon keresztül került rögzítésre március 24-én 17.45 és 18.00 óra között. A Euronews arról tájékoztatta a minisztérium sajtófőnökét, hogy az interjú még aznap este adásba kerül. Tudva azt, hogy a Euronews csatornán megjelenő híreket a nemzetközi sajtó egyéb befolyásos szereplői is átveszik, más nemzetközi orgánumnak aznap nem nyilatkoztam.

3. Mivel a Euronews március 24-én este, az ígéret ellenére nem adta le az interjút, másnap a kollegáim megkeresték a főszerkesztőt, aki március 25-én 19.00 órakor küldött udvarias emailjében arról tájékoztatta a kollegáimat, hogy a koronavírus miatt csökkentett üzemmódban dolgoznak, de az interjú március 25-én este adásba kerül.

4. Az interjú ezt követően sem került adásba, tehát a magyar kormány reakciója továbbra sem jutott el az európai polgárokhoz, csak a különböző irányokból zúduló kritika.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt nem Varga Judit a lényeg, hanem a nyugat európai sajtócenzúra - ha nem tűnt volna fel.

Azért hörögtök minden megnyilvánulásán, mert súlytalan?

Ne erőlködj, most minden hülyeség, amit mondasz, bárhogyan fogalmazol. Az ellenzéki politikusok hasonló minősítése oldalakat tenne ki. Mondjuk kezdhetnénk a műveletlen, agresszív kismalacként acsarkodó Kunhalmival és feltehetnénk a kérdést, hogy ő is olyan úton lett az MSZP oktatáspolitikusa, ahogyan az EzaLényeg.hu Rácz Zsófia államtitkárrá kinevezését gondolja?

Szóval sorra vehetjük a szánalmas, kontraszelektált politikusaitokat. A külföld felé való állandó kunyerálást - szerezzék már meg számukra a hatalmat, mert ők szart sem érnek magukban - már nem is említem, az is csak szegénységi bizonyítvány.

Ennyi, túl sokat foglalkoztam veled.

A bal-lib menekülőútja, amikor a tényekkel szembetalálkozik: szélsőjobboldali, fasiszta, lop, korrupció, horthysta, nacionalista, antiszemita...

Orbán a magyar dementor, Magyarország az Azkaban
2020. április 5. 15:43
„A magyarok egyre elkeseredettebbé válnak. Reális forgatókönyv egy véres felkelés Orbán autokráciája ellen. Ennek megelőzése mind Brüsszel, mint Washington számára első rendű prioritás kell legyen.”
https://hirklikk.hu/kozelet/or..
és ugyanez a Frontiers of Freedom (vagy Frontiers Frenzy?) oldalán:
https://www.ff.org/viktor-orba..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés