Balliberális fake news volt, hogy kiiktatják a parlamentet

2020. április 4. 17:49

Alapjogokért Központ
Facebook
A levonható tanulság annyi, hogy a balliberális oldal maga is elhitte azt a hazugságot, amit szajkózik.

„Nos, tehát akkor:

- Ahogy az tudható volt, hogy a magyar Országgyűlés folytatja ülésszakát a veszélyhelyzet alatt, a jövő héten is;

- Bár ez teljesen nyilvánvaló a bárki számára elérhető Alaptörvény, illetve koronavírus-törvény szövegéből, a magát mindig »függetlennek, objektívnek« tituláló balliberális sajtó kutatóintézetek azt állították, hogy a veszélyhelyzetre hivatkozva a kormány »kiiktatná a parlamentet« vagy hogy »nem kell majd összehívni« azt;

- Amikor esetlegesen felmerül, hogy a függetlenobjektív oldal mégsem függetlenobjektív, akkor sértődötten moralizáló szerkesztőségi cikkekben leírják, hogy »sosem találnak ki álhíreket« és mindig csak »a valóságról számolnak be«.

Az esetlegesen levonható tanulság annyi, hogy a balliberális oldal maga is elhitte azt a hazugságot, amit szajkózik, tudniillik, hogy ők semlegesek, tárgyilagosak és legfőképpen szakmaiak. Holott teljesen nyilvánvaló, hogy pártosak, egy adott világnézetet követnek és ennek rendelik alá tevékenységüket. Ez alapvetően nem lenne meglepő, a politika és a közélet ilyen, az Alapjogokért Központ is egy vállaltan szuverenista, konzervatív intézet. De mi nem is állítjuk magunkról, hogy »civilek« meg »függetlenek« vagyunk. A túloldal viszont ezzel a maszlaggal kábítja a közönséget, szándékozván elhitetni, hogy csak és kizárólag az ő »szakmaiságuk« a megbízható. Ezzel szemben a valóság az, hogy nem mások ők, mint egy nagy kamugyár, fake news-propaganda.

Megint csak bebizonyosodott, hogy »a szakmaiság bolsevista trükk«.”

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés