„Nekem most nincs erre időm”

2020. április 3. 15:01

Szél Bernadett
Facebook
A kormányfő katonásan megszervezett munkanapjába nagyon is belefér a lopás megszervezése, a hatalomtechnika és az unió pocskondiázása.

„»Nekem most nincs erre időm« – ez áll abban a levélben, amit Orbán Viktor a Néppárt főtitkárának küldött. Szerinte most a kormányfők és pártelnökök arra koncentrálnak, hogy hathatós és gyors lépéseket tegyenek az állampolgárok védelmében. Igen, vannak ilyen kormányfők és pártelnökök is, de vajon mire is koncentrál ő? 16 törvényt nyújtottak be a Belgrád-Budapest projekt letitkosításától kezdve a hivatalos nemváltoztatás betiltásán át a Városliget beépítéséig és a haveri alapítványoknak és az egyházaknak átjátszott állami vagyonig bezárólag az imént: csak hogy tisztázzunk valamit – ez is Orbán Viktor projektje, nem mondhatja azt, hogy ő csak a vírusra koncentrál, és a kormány meg közben azt csinál a parlamentben, amit akar. Ő a kormányfő – ő felelős mindenért, ami a kormány háza táján történik. És ki is nyújtotta be a törvényeket? A kormány.
És mi a közös ezekben a törvényekben? Hogy semmi másról nem szólnak, csak a lopásról, annak eltitkolásáról, állami vagyonok elherdálásáról, klímaellenes lépésekről és a hatalmi kontroll kiterjesztéséről. Egyszóval: róluk.

A kormányfő katonásan megszervezett munkanapjába tehát nagyon is belefér a lopás megszervezése, a hatalomtechnika és az unió pocskondiázása. A rádióban a kormányfő az országért keményen dolgozó nagyember szerepében tetszeleg, miközben a mikrofonállványként jelen lévő kérdezőbiztos a propaganda biztonságában tartja a népért küzdő atyafit — közben a valóság az, hogy a kormányzásban a hazugságot lopás követi, a lopást meg hazugság. Égbe kiáltanak ezek a bűnök, főleg itt a járvány idején!

Ezek az emberek, akik buzgón sorosozva szövevényes hálóként fonják be az országot, még ezt a pokoli járványügyet is a lopás zavartalan folytatására használják. És amikor valaki tiltakozik ez ellen, mint ahogy az Unió is teszi, Orbán Viktor útszéli stílusban lendül ellentámadásba. A mai rádióinterjúban odáig ment, hogy az uniót Magyarország ellenségének nevezte. Ez egy újabb szintlépés, egy újabb határátlépés. Már ott tartunk, hogy az Unió az ellenségünk, csak azért, mert nem ért egyet Orbán Viktor korlátlan hatalmával meg a lopássaly Mert hogy mi is történt itt? Az, hogy Orbán és a bandatagok már jó előre, erőltetett ütemben kiszórták az uniós pénzeket még a választások előtt, és nem maradt a kasszában. És ki a hibás ezért szerintük? Nem a NER-banda, hanem az Unió. Hát persze. De hol vannak azok a pénzek? Miért nincsenek akkor, amikor nagy szükség volna rájuk? Van merszük még ezért is az Uniót szidni? A saját felelőtlen, jövőt felélő kormányzásukért?

Ne hárítsa Orbán Viktor senkire a felelősséget! Ő a felelős az elmúlt 10 évért, azért, hogy itt állunk a járvány kellős közepén egy lepusztult egészségüggyel, oktatással, szociális rendszerrel, megtakarítások nélkül a jövőről rettegő emberekkel. Itt állunk a kongó stadionokkal, az ország leggazdagabb csúcsmilliárdosával, az ellopott uniós pénzekkel. Ő és csakis ő a felelős, ne mutogasson az Unióra és ne keltsen gyűlöletet ellene. Ő tette ezt az országgal és most nem az a dolga, hogy tovább építgesse hatalmát, lopjon és gyűlöletet keltsen, hanem kezdjen el építeni. Védje meg a munkahelyeket, az emberek megélhetését és otthonát! Ez férjen bele a munkaidejébe, mert azzal egyetértek: ez lenne a vezető dolga!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 168 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Felbosszantott!!
Tényleg nem tudja magát hasznossá tenni járvány idején?

Hát lopni lop, még a legnagyobb válság idején is, annyi szent.
És ez már nem a josziptotozás meg ezüsthajózás, hanem brutális lölőzés!

Erre már tényleg csak annyit lehet mondani, hogy: alja féreg Kitesz magáért az ellenzék. Nem mintha eddig nem tudtuk volna, most kimutatja mindenki a foga fehérjét. Remélem sokan emlékezni fognak .

"komolyra fordítva véleményekkel, érvekkel kell vitatkozni, nem mások méltóságát sértegetni, ami nemtelen dolog"

Pontosan erről van szó. De ezt a széllelbéleltnek is tudni kéne, hogyha állít valamit, vagy egyenesen rágalmaz, azt minimum bizonyítani kéne. Ezek most tényleg túl mennek minden határon.
A másik mondattal egyetértek..

Én is köszönöm, de értettelek én. :)

Elfelejtettem hozzátenni, hogy a kommentelő társunk kirohanását annyiban megértem, hogyha őszinte akarok lenni, belőlem is kihozzák az állatot időnként. Alig tudom magam visszafogni, hogy leírjam, pontosan azt, amit gondolok. Tényleg amit művelnek aljaskodásban, az túlmegy minden határon. Csak az tart vissza, hogy nem akarok az ő szintjükre lemenni.

Az EU (Elcseszett Umbulda) pocskondiázása az én napomba is belefér.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés