Hadházy Ákos tesztel

2020. április 3. 8:15

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, miért éppen Hadházy küzdene ingyen a korrupció ellen, persze ez nem tényállítás, csak afféle sejtetés.

„A 24.hu-n jelent meg egy cikk Spirk József aláírásával és Hadházy Ákos súgásával, amely az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) vírustesztjeinek közbeszerzését (a közbeszerzés hiányát) veszi górcső alá. A 24.hu cikke Hadházy Ákos úgynevezett »korrupciófigyelő« performanszain alapul, amelyek keretében Hadházy tisztességes embereket rágalmaz meg vagy önszorgalomból, vagy pénzért, ez majd egyszer kiderül. Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, miért éppen Hadházy küzdene ingyen a korrupció ellen, persze ez nem tényállítás, csak afféle sejtetés, amit Hadházy szokott alkalmazni abban az esetben, amikor maga is tudja, hogy hazudozik, de politikai okokból és/vagy megbízója elvárásai szerint muszáj teljesítenie.

Ez a vírustesztek körüli (mű)botránykeltés pontosan ilyen eset. És még egy rendes, tisztességes botrányra sem futotta ezúttal, ugyanis párját ritkítóan rövid életű volt a cikk a 24.hu-n, alig néhány órával megjelenése után már el is tüntették. Nem, nem hátrébb rakták, nem eldugták, egyszerűen eltűnt a felületről. És akkor lássuk a tényeket!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 142 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ebben a helyzetben a vérellátó szolgálatot támadni? Ráadásul ugyanarról az oldalról, amely a tudatosan lepusztított egészségügyben hősiesen helytálló orvosokról szokott írni? Betyáros.

Lölő kapott egyből 2 milliárdot a sajátlábbal.
Ez nem tűnt fel.
Yachtkikötőépítéssel a koronavírus ellen.
Röhej!

Nosza, cserélj ingatlant bérleti jogért!

Orbán állítólagos hanyagságának ecsetelésére ott a megbízható függetlenobjektív sajtó. Bár az a sajátos, és kissé tán személyes gyűlölettől vezérelt "érv", amely szerint kifejezetten "Orbán miatt kevés az orvos és az ápoló", meglehetősen érdekes. Főleg annak tükrében, hogy a "demokratikus" kormányok idejében szűntek meg aktív ágyak, zártak be kórházak.

Látom, az ügyben leírt folyamat meghaladja a képességeidet, de azért hozzászólsz. Kapsz néhány csontot Hadházytól? Attól a Hadházytól, aki Széll Bernadettel együtt kétségbeesetten kapar, bármit elvállal, hogy 2022-ben valaki valamilyen listára felvegye? Mert jelenleg az látszik, nincs rájuk kereslet, plitikusként nullák, feljelentgetésből kívánnak megélni, mint Kádár idején a házmesterek.

Dől belőled a kultúra, mint tehénből a szar.

A feljelentés nem Bayer, hanem az OVSZ, vagy az állami szervek dolga.

Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, miért éppen Zsóti küzdene ingyen a sorosistaballiberálishazaárulók ellen...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés